Doodle untuk asfz dari mereka

As Salam Ramadhan

Lately ni asfz selalu post tentang Doodle buat mereka kan? siap ada part-part lagi dah sekarang ada 7 part..lom kira berapa banyak doodle yang asfz da buat..hahaha..
ni semua gara-gara jawatan yang telah disandang sebagai icon group tapi terasa cam penyebaran virus-virus doodle plak..ekekekeke XD

walaupun asfz buat doodle-doodle untuk mereka, tapi ada juga y sudi buatkan doodle untuk asfz..serius terharu ni..ni bukan doodle trade yek kawan-kawan semua XD
mereka buat sebab
1) ada yang bawu berkecimpung dalam dunia doodle ni..baru blaja ^.^
2) ada yang mmg kasi sebagai hadiah >.<
3) ada sebab asfz join segmen dye ^__^
4) asfz pakse dye buat tok asfz ^__^

jom tengok doodle-doodle yang asfz ada =)

1st doodle asfz 
2nd doodle asfz

3rd doodle

6th doodle

7th doodle


rasanya tu je kot yang ada dalam koleksi ni..
nanti kalau ada lagi, asfz update ok =)

buat mereka, mekaseh daun keladi, lain kali buatlah lagi =)

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake