DoodLe Raya dan Kad Raya Design By Cik Asfz

Salam Ramadhan

BrrrppppP!~ 
opsss..sorry ^^,
kekenyangan ni.
Alhamdullilah ^^,
Lupakan hal tadi...

yeay! setelah beberapa kali cubaan melukis doodle raya akhirnya berjaya juga..walaupun hanya 1 jek :p
rasanya doodle ni xskema kot..camne la nak buang skema ni T_T
Ok jangan gelak!

Doodle raya ni..siap pegang ketupat tu..nyum4x...
hehehehe, sebenarnya doodle ni asfz buat untuk kad raya versi asfz
maknanya asfz design sendiri kad tu, dan akan di print dan akan di poskan...
ohh..tak sabar nak tengok bila ia dah terprint nanti...tapi simple-simple jek asfz buat...
asfz masih bertatih dalam dunia design ni :)


Tadaa!!!

ok simple je T_T
tapi tak kisah lah! 9 hari asfz buat ni..
oh yek, gambar masjid tu asfz rembat dari blog apit 
asfz da minta izin okey =)
oh dye telah menbuat kad ucapan raya..semart wwooooo!!
jeles taww! oh yek, dye guna gambar masjid tu jugaa..teheeee 
nak tengok?? klik --> SINI

Tahun ni tak mo beli kad raya tapi buat sendiri..lagi puas hati..hahaha =)
Tak sabar nak hantar print (print biasa jek pon)
dan nak pos pada mereka-mereka lah! ^______^

notakaki :: korang nak ke kad raya dari asfz?? tapi kad raya y asfz buat ni lah...bukan y beli tu..
korang mesti tak nak kan..ok T_T

Photobucket

Comments

idah-alhabsyi said…
comelnye doodle ni, kita lagi tak reti buat. huhu
salam ramadhan ;)
syamy said…
wahh ! cntek la kad raye tu . sekarang nie amai gilos mewn doodle nie . apa kejadah bende tu pon amy xtahu la . hehe . amy nak kad raya dari asfz !!!! huhu ^^
Cik Domo said…
@idah-alhabsyi
mekaceh..asfz pon masih proses pembelajaran lagi ni..huhu

salam ramadhan :)
Cik Domo said…
@syamy
haah..sampai asfz pon join sekaki men doodle ni..
doodle ni lukisan kartun.. :)

ye kew amy nak kad raya tu..hehe
terharu plak~
syamy said…
nak nak nak ! hehe . terharu ?! nak tisu sekotak tak ? hehe . sebelum raya sampai umh tau :D
Cik Domo said…
@syamy
sekotak je ke nak beri?? hehehe..
insyaAllah kalaw kad raya ni tercetak ye =)
asfz.okeh..sgt2 cntik doodle tuh taw....software ape pkai?;)

ape nk kasi kad raya..kasilah sini, hee..
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
huhu..xde lah sgt2..biasa2 je pon..
guna photoshop =)

hehehe..insyaAllah
zie_ira said…
comel lahh asfz doodle tuhh ,,nak kad raye !!!!
Cik Domo said…
@zie_ira
comel ke?? haha..tenkiuu

insyaAllah =)
echa rahman said…
kiutnye doodle tu.?nak boleh..heheheh

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!