Doodle buat mereka part 7

As Salam Ramadhan

Ok, post pasal doodle lagi tapi mungkin ini yang terakhir (maybe ok!)
Owner-owner dye lom dapat ag ni..
SEPERISEEE !!! 
ceh! XD






*Kepada empunya doodle diatas, kalau nak doodle ni tanpa watermark dan cop-cop tu, tinggalkan nama dan email korang kat komen ni atau PM kat fesbuk ok..tak nak pon tak pe XD

Ehem, ada pengumuman asfz nak buat..
tapi bukan entry ni, entry akan datang! wehhooo XD

Oh yerr.. asfz STOP buat doodle ini yek!
kenapa? tunggu entry akan datang! hahahahahaha

#Sekian
Photobucket

Comments

QaRr JaliL said…
rajin nye :)
moga Allah membalas jasa anda...
jazakallah :)
Cik Domo said…
@QaRr JaliL
amin..
eceehh XD hehehe
cantik..asfz mmg pndai lukis:)
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
mekaceh miss bubble..
xde la pandai mana pon..
tangan bolat2 ag tu =.=
Mya said…
baru nak mintak sikit hihihi
Cik Domo said…
@Mya
minta sikit?? cmne tu?? ekeke XD
yaya | mohd said…
cik asfz!suke smue doodle2 awk.sgt2 ctik,comel!
Cik Domo said…
@yaya | mohd
thanks yaya..
ada byk ag y lagi comel n cntik

appreciated it so much.. XD
Fyzal said…
cik asfz.. nk yang tanpa watermark/cop2 :) hehehe.. thanks anyway.
zatiey said…
Comelnye!!!!!!!!!!!!!..hahaha..suke2..tq cyunk..
tomatokering :) said…
alooo dah stop ?? T_T
e k i n said…
cantiknya doodle2 tuh!! seyes. Ekin pun ada lukis doodle, tp tak selawa mcm cik Asfz lukis :)

Percubaan pertama melukis doodle.
bunbun said…
alaaa dah tak buat ke. baru nak ajak trade :(:(:(
Cik Domo said…
@e k i n
its ok la ekin..praktise2 xD
Cik Domo said…
@bunbun
nak ajak trade?? JOM! hahaha XD
eyza said…
@cik domo
da xbuat kew ? bru nk mnx skit . huhu :)
Cik Domo said…
@eyza
nak mnx skit tu cmne??
ekeke XD

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake