dapat kasut raya dari Almari Si Pari-Pari

Salam Ramadhan 

Mood :: terasangat-sangat eksited!
sebab :: 

Pagi-pagi online facebook, check notification dan ada orang tagged asfz kat post..


Siapa Cik Asfz? Haruslah empunya blog ni kan...
Alhamdullilah, rezeki ramadhan & raya :)
Eny telah suka dengan slogan yang asfz berikan..eh..cop, lupa plak nak bgitaw contest apa kan? 
kontest KASUT RAYA GIVEAWAY FROM ALMARI SI PARI-PARI..rupanya rezeki asfz dekat GA ni sebab GA sebelum ni asfz tak menang.. =)

apa slogan asfz tu ek?

Simple slogan sebenarnya..tapi alhamdullilah lah eny suka..
camne rupa kasut raya asfz???
Ha?? cantik x?? cantik kan??? serius dah lama gile nak kasut ni sejak di upload..dok usha-usha je kasut ni...alhamdullilah, syukur sgt2 ia mmg akan menjadi milik asfz =)
eh, bukan semua kaler taw..1 je milik asfz..the blacky one! =)

Korang mesti tertanya-tanya kan Almari Si Pari-Pari tu apa kan?
meh nak pomot (mood baek ni..keh3)

Almari Si Pari-Pari adalah 1 blogshop n FesbukShop (haa..memandai je asfz kasi nama) yang telah dikelola oleh Ernie Syafika yang amat gemarkan fashion..Stuff-Stuff yang dijual tidak terhad kepada 1 jenis sahaja...Kire complete 1 set body ada kat situ..Baju?? Kasut?? Contact Lens?? semua ada..semuanya adorable belaka..shopping kat situ dah leh dapat complete 1 set la orang cakap kan...
Kalau korang seorang yang gemarkan fashion boleh lah melawat blogshop dan like fb dye..

Nak berurusan pon senang dan cepat. So, siapa-siapa yang belum shopping raya tu boleh lah terjah yek =)

 
Klik banner diatas kalau nak pergi Blogshop

Klik Gambar diatas tok pergi ke Facebook Almari Si Pari-Pari =)

ok, silalah terjah beramai-ramai yek..oh yek, yang gemarkan fashion leopard, Almari Si Pari-Pari merupakan tempat yang tepat untuk anda bershopping ^_^

Tengok entry dimana asfz menjadi pemenang?? --> PEMENANG KASUT RAYA GIVEAWAY

notakaki :: Ya Allah, aku sangat bersyukur kehadratmu..
Photobucket

Comments

tehee! congratsss! & thx 4 dis promotion sayang <3
congratulation dear..=)
Cik Domo said…
@enyheartsdiamond
hik4x..tenkiu dear..

sikit punye hal..hope mbantu eny spy ramai customer :X
zie_ira said…
wahh,,rezeki bulan ramadhan ,,syiook nyee dapat kasut raye~~~uww
Cik Domo said…
@zie_ira
tu lahh...syokkk =)
untungnya asfz..wane pepel tuh cntiiikkknyeeeee..;p
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
cantek.semua cantik...hehehehe...
buih-buih cinta xmo beli ke...leh bergaya di hari raya :D
murni said…
haish jeles la ! nak jugak . . . huu . . congrats dear :)
Cik Domo said…
@murni
jangan la jeles2...huhuhu..
tenkiu =)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake