Contest : Setahun Hanya Sekali

As Salam Ramadhan

Selepas sahur dan menunggu subuh, asfz nak join satu GA..
senang giler GA ni..i loike XD..
eh, mula-mula nak tepek banner lu..comel aw banner dye..pink-pink lagi =)


kan asfz da kasi taw awal2..siap ada ketupat uu..hahaha
spe xkenal NurulChumel?? tipu lettew xkenal kan..dye ni blogger otai juga ar..oh yek, kalau korang nak edit-edit blog comey-comey kan..sila la contact beliau..dya akan cuba sedaya upaya tidak mengecewakan korang ok! =)


TERMS AND CONDITIONS
  • Anda dikehendaki follow blog ini dan blog Kisah Kasih Chenta Hatiku. Pastikan korang attached kan Followers ID korang masa submit penyertaan nanti yek. Tak nak follow pun takpe. Tapi susah la I nak jejak korang balik.
  • Like blog ini pada ruangan "Like This Site!" di atas. :')
  • Buat satu entry pendek dan simple tentang contest ini. Dan korang just perlu Copy and Paste jek terms and conditions neh.
  • Make sure tampalkan sekali banner di atas pada entry korang menandakan korang join contest ini dengan jayanya.
  • Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh I masa hari ulangtahun I nanti. Yes, ini adalah contest "Lucky Draw".
  • Tolong submit penyertaan anda di ruangan komen entry ini oke.
  • Contest tamat pada 27 August 2011 bersamaan jam 11.59 malam.


Simple je kan syarat-syarat nye =)

Hadiah plak duit raya ok!! i loike lah!!
harap-harap dapat la duit raya dari sis nurul chumel ni..aminn

GA ni xmemerlukan wish besday tp asfz nak bg juga sebab tak dapat jumpe dye da..klw jumpe pon lambat ag..huhu..rindu da ni..sobs..sobs..sobs..

ok sis, done!
kasi asfz wit raya taw!! ^____^
oh spe2 nak join klik banner comel tu!!
hadiah duit raya! korang tak nak ke? >.<

Photobucket

Comments

suecomey..: said…
http://suecomey.blogspot.com/2011/08/contest-setahun-hanya-sekali.html

saye da join & da link kan kat nurul chumel:)
merahitujambu said…
good luck yaa...mana th ada rezeki kan
Cik Domo said…
@suecomey..:
yeayy!! good luck awak XD
Cik Domo said…
@merahitujambu
tu la..harap2 ada rezeki..mekaceh awak! :)
Nurulchumel said…
thanks asfz!
gud luck tau!
ada rezeki, mesti dpt punya duit raya tuh. :)
Cik Domo said…
@Nurulchumel
harap2 ader la rezeki asfz =)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management