CONTEST I LOVE DOMOKUN

Salam Ramadhan..

asfz nak join satu contest anjuran Farah dan Khalida (bestie taw dowang ni)
ok, contest ni asfz suka sgt sebab ia mengenai DOMO! hek3x..pastinya asfz dengan lajunya akan join kan?? kot-kot ada rezeki asfz ke..insyaAllah...

ohh..adorable banner right?? 
comel la domo tu men gitar =)

SIMPLE RULE but INTERESTING PRICE ^_^
seyes nii...xcaya???
1st Price - Top Up RM 20+handsetcase DOMOKUN+Shawl
2nd Price - Top Up RM10+PhoneCase DOMO+Shawl
3rd Price - Top Up RM10+Phonecase DOMO+Shawl

10 orang pemenang lagi akan dipilih secara random untuk dimasukkan dalam bloglist =)

Menarikkan hadiah dye??
asfz taw korang pon nak join kan..hahaha..senang jek, klik banner DOMO yang kiut miut tu =)

Kenapa asfz suka DOMO??
well, 1st tyme nampak domo ni biasa-biasa jek tapi member asfz ni memang gilakan domo...dari dia lah asfz kenal domo ni..asfz siap cari cerita kartun domo, gugel sana..gugel sini sampailah asfz fall in love..miahahaha =)

2 sebab utama
>> DOMO ni lain dengan watak-watak kartoon/anime yang ada.. =)
>> So cute and adorable..lagi-lagi bile tengok cerita dye tu..mak aiihhh....comel3x =)

dats y i fall in love wit DOMO..
kalau asfz ada speacial one, (one day) asfz nak gelarkan dye incik domo! =)

asfz nak tagged 

notakaki :: asfz nak hadiah pertama tu...pleaseee!!! 
Photobucket

Comments

lilypelangi said…
all the best dear ! :)
haHAHha...sHukaaanye keNA taG..aish, kaLo saL dOmo mEsTi asFz bErtUah..taKot laK naK jOin..kih3..
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
hahaha...tunggu apa lagi..join la pat...
insyaAllah, moge2 asfz ada luck =)
doakan yek :)
zie_ira said…
hhehe,,macehh tag,kalau sempat ira join ea,,:D

gud luckk !!!^^
bukudiarysofea said…
Sofea yeaaa. Grrrrr.
Thanks for inviting meeee ;)
Cik Domo said…
@bukudiarysofea
hahaha....ye la sofea...eh sarah!!
ur welcome! ko kene join laaa =)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake