Bye! Bye! Bandung

Salam Ramadhan

~ Sambungan entry ini  ~
tajuk entry badget macam dah sampai je ke bandung tu..kui4x

Secara umumnya persiapan asfz tok fly ni 0%
kenapa?? erkk....
tapi alhamdullilah persiapan wajib tu dah setel before puasa ag...



Suasana macam ada meeting projek berjuta-juta jek tapi sebenarnya suasana kiteorang isi form dan setelkan semua urusan..makan masa berjam juga nak setelkan semua ni..yelah, kene setelkan semua dalam 1 hari jek..prffffttt! pensan. Masa ni juga lah lokasi program berubah..semua borang bertukar-tukar...
keluar jek dari bilik meeting ni, semua borang/dokumen yang berkaitan dengan ITB,Bandung dah selamat masuk tong sampah..T__T

PERSEDIAN TOK MENJALANI HIDUP DI BANDUNG
walaupun kini hanya tingal kenangan

1) Asfz google cari laman web bagi institusi tu..memang besar lah tempat tu..lagi satu kawasan situ cantik sangat..

2) Contact classmate asfz (indonesian student) untuk tanya macam-macam.
cth soalan :: Barang-barang kat sane mahal-mahal x?? 
Kalau ada 100 000rp cukup x tok survive sebulan??
camne nak berkomunikasi??
dan sewaktu dengannya...

siap bagi web exchange money rate..supaya senang asfz nak kira..pfffttt...henset tak canggih, camne nak surff..xkan nak bawa lappy pergi shopping ye x??

Naseb baek lah dowang sukarela menjawab soalan pelik asfz...siap tanya parent lagi dan tolong tanya member-member dowang lagi...nampakkan dowang bersungguh-sungguh nak bantu asfz? ^_^

Thanks for help guys!! ^^.

3) Asfz cari blogger2 yang pernah belajar kat sne..siap contact lagii..tanya itu..tanya ini..
uh..persedian kene mantap kan!
opss, siap tanya kat mana nak shopping-shopping *wajib

4) Tengok sinetron dan baca balek skrip dowang! kot2 berguna kee...hahahaha

tu je kot yang asfz buat selain google gambar-gambar sekeliling...
tapi semua itu asfz hanya simpan sebagai info tambahan jek...
kawasan yang asfz akan pergi lebeh jauh ag T.T *kot

jauh tu dari bandung ke semarang.
naek bas leh sampai 10 jam! T_T

tapi kalau dari Malaysia, tak tahu la mana jauh mana dekat..
lebey kurang je kan rupanya??? hahahaha =)
source :: incik gugalmap lah! ^^,

Camne persediaan asfz untuk ke Semarang??
stay tune for next entry okeh!
Bye! Bye! Bandung.. Hai! Hai! Semarang
hehehe..

notakaki :: apa yang kene bawa n yang tak leh bawa ni ek T_T

Photobucket

Comments

yaya | mohd said…
be happy dear kat sane.
take a gud care yer :)
Cik Amy said…
wah..bestnyeeeeeeee....syok la dia time dia ade buat ptukaran student...time i xde...majop skejap =p
Cik Domo said…
@yaya | mohd
insyaAllah...
thanks XD
Cik Domo said…
@Cik Amy
haha..xmo la majok3x
senyummm ^____^
zie_ira said…
wahh2,seronokkk nyee,,hehe,,take care !
Cik Domo said…
@zie_ira
seronok ke?? hahaha...
owkey dokies! ^_^
teringin nak pergi bandung ;)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake