alhamdullilah, rezeki ramadhan...yeaayy!! dpt domo plushie!!

Salam

Patut lah dari pagi tadi asfz cuba online blog xberjaya..asyek salah password jekk...T_T geram jek rasa...ish3x..rupa-rupanya ada hikmah si sebalik semua ini berlaku...

dapat je online terus buka shoutbox..terkesima seketika bila baca mesej tu...

Alhamdullilah..asfz menang walaupun sebagai bukan pemenang pertama tapi asfz tetap dapat juga hadiah DOMO PLUSHIE...
aaarrrggggggggggggggg!!!!!!!! #pensankejap...

kui4x...thanks to Bunbun sbb sudi menganjurkan GA ni..dan sudi kasi DOMO plushie yang comel tuuuh!!!! hik4x

See, nama asfz ada dibawah ni XD
nak tengok senarai pemenang leh tengok kat sini --->  Senarai Nama Pemenang

segala detail asfz dah emailkan...
phewwwwww..
rezeki bulan ramadhan almubarak ni..
alhamdullilah.. 

^_^

nak taw asfz join GA mana?? 
Photobucket

Comments

jelez2 dgn asfz...arrgghh..hehehe..
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
ala..jgn la jeles..miss bubble pon dapat juga kan? =)
Cik Domo said…
@Mya
teheeeeeeee...
besh3x
Nisa' Azman said…
wah, congrats cik domo~..

btw, salam Ramadhan ye.. n thanks coz singgah blog sy.. ^_^

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake