2# Doodle Trade

As Salam Ramadhan

Lagi sejam nak berbuka puasa..
alhamdullilah, dah hari ke 24 kite berpuasa kan??
korang berbuka apa ari ni?? asfz? makan mee goreng jek...

tadi asfz ada terjah blogger yang amik doodle asfz tu..
yela, asfz nak kasi wit raya kat dowang (klik iklan)..sekali tu asfz cam terharu plak bila buka blog hanim, dye guna doodle asfz sebagai header dan kad raya dye..mekaseh hanim sebab suka dengan doodle asfz :)
terharu >.< terjah la blog hanim kalau nak tengok =)

pagi tadi cik bunbun cakap doodle untuk asfz (doodle trade) dah siap..umagaii...cepat juga cik bunbun wat..igtkan lepas raya siap..hehehe..asfz suka doodle cik bunbun sebab comel yang amat >.<


 cik bunbun cakap ni fesyen nautical..
so, ni doodle dari asfz tok cik bunbun..
my 1st tyme tukar style berdoodling..

doodle ni sedang main buaian..tapi asfz xpasti la kenapa dye macam malu-malu..
malu ngn cik bunbun kot..harap cik bunbun suka la yek..

asfz tukar style sket..
amacam?? ok x?? ke KO??

notakaki :: ada improvement x doodle asfz?? ke masih di takuk lama?
ada siapa2 guna doodle asfz sbg header. kad raya or banner?? kasi la link..leh asfz terjah :)
Photobucket

Comments

Saiazuan said…
dodol dodol.. eh doodle doodle.. hehe
Cik Domo said…
@Saiazuan
haha..mesti bosan kan asek pasal doodle jek..
-✿Ayu✿- said…
comelnya dodol ni...
tyka chou said…
dah macam house of doodle da blog asz ni..hehehhe
Flower Mega said…
doodle tu ape???main kat mane???
Cik Domo said…
@Flower Mega
doodle ni bukan game lah..hehehe :)
Flower Mega said…
hahahaha....tu saya tau...dh terbiasa guna word "main" tu...buat doodle kat mane???
Cik Domo said…
@Flower Mega
ohh..hahaha..
biasa buat kat photoshop jek :)
bunbun said…
hhahaha sori cik asfz! lambat sangat datang hehehehe! baru nak amek ni1 tapi comel sangat laaaaah! mekasih hehehe :P
Cik Domo said…
@bunbun
its ok..hehhe..

sama2 XD

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!