1st GIVEAWAY by CIK FIRAH (◕‿◕✿) *update!!

As Salam Ramadhan

Well, asfz nak join GA cik Afirah kite..
(psstt! dye punye header gune doodle asfz lah..hik3x)

tapi apa-apa pon asfz nak tepek banner ni guna gam gajah! ngeh3x

Jom usha syarat-syarat GA
[1] buat satu entry bertajuk
> 1st GIVEAWAY by CIK FIRAH (◕‿◕✿) < (done! hehehe)
[2] taruk banner kat atas tu then jgn lupa linkkan terus ke sini oke.. (done!)
[3] komen cket pasal belog CF boleh (?) ^^
* Ni komen kite :D, overall blog CF ok jek..loading xlama, widget pon tak banyak..background hitam tp pandai bermain dengan warna ketika menulis (ayat bodek) cuma...(dup...dap..dup..dap..) kalau boleh, banner-banner contest/giveaway yang CF join tu di satukan..maksudnye masuk lam scrollbar ke (sbg contoh) sebab kene scroll sampai bawah kalau tengok banner tu...pastukan kalau boleh follower tu letak kat atas sket..kenapa?? erm, ada kawan-kawan blogger cakap sbgi kite menghargai blogger kite..cehh wahh..up to CF sbnrnya..yela, letak kat bawah tu kene scroll sampai bawah kan..klw jenis tenet yang macam siput tu cmne? tapi (eh2..bertapi-tapi plak si asfz ni..hehe) header CF comel! erk..hahaha...overallnye i loike ur blog CF =) 
[4] kalo boleh , taruk la link blog CF dlm blog list korang yer....bukan hape , sonang nak tau pape update jer......  (done)
[5] giveaway ini juga tiada paksaan dalam :-
❀ follow mengfollow (dah lama follow..teheeee)
❀ tag mengtag - Nak tagged Miss Bubble dan Cik Zie_Ira
[6] last skali , tinggalkan komen korang berserta link entry kt sini yer..... (oh..i will)
Simple je kan syarat-syarat nyaa...tapi tak tahu lah asfz bertuah ke tak..tapi hadiah dye best wohh...asfz nak sangat hadiah dye tuu.. >.<

KORANG! JOM LA JOIN RAMAI-RAMAI
*UPDATE*
due date :: 20 September 2011 @ 6.00 pm
cepat join sekarang!!! 



SELAMAT HARI RAYA CF DAN SEMUA KAWAN-KAWAN BLOGGER ^^,

notakaki :: moge2 asfz bertuah..aminn
Photobucket

Comments

makasih tag..hihi. gud luck asfz:)
merahitujambu said…
amik laa doole free tu..sy x kisah..hee..salam syawal dear...rajin dia eh
merahitujambu said…
nnt raya dtg rumah eh..heee
zie_ira said…
huhu ,tenkiu mengetag ira,, ^^

wahh ,blockquote die ade domo lari2 r,,hehehe
Cik Domo said…
@merahitujambu
hehe...mekaceh yek XD
salam syawal juga XD
Cik Domo said…
@zie_ira
ur welcome..

mesti laH!! comel kan >.<
salam cik asfz....
a'ah...doodle cik asfz punye...hik3....*malu*
tapi kan...tapi kan...
name sy afirah la dear...hehe...xde Z kt dpn tu....hehe...
btw , GOOD LUCK (!) ^_____^
ehemm2...hehe...
nk menanya cket...camne nk buat scroll bar utk banner2 tu?
sy xreti lor...hik3...
*sy budak baru belajar* =.="
Hans said…
moga berjaya
:-)
Cik Domo said…
@نور افيره
erk3..maap..haha

suka-suki je kite tmbh Z..

sudah diperbetulkan =)

nnt kite kasi link tutorial =)
hehe..okengg dear~
tengs ^^
(!) UPDATE (!)
due date : 20 September 2011 @ 6 p.m.
Cik Jannah said…
waaa. gudluckkkk syg !
congratz!!!!!!!!!!!!!!!1

http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/09/pemenang-1st-giveaway-cik-firah.html

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management