1st Anniversary Giveaway + Lucky Draw Contest

Salam Ramadhan

asfz nak masuk lucky draw ni..
harap asfz bertuah lah ek =)



Boleh pensan taw leh tengok koleksi-koleksi beg kat sini..
banyak sangat! cantik-cantik dan lawa-lawa..
rambang mata ni ha..hik4x

Korang nak taw tak, ada 3 cara taw nak join lucky draw ni..
Option A :: Facebook
Option B :: Blogger
Option C :: Purchase
Nak taw lebey lanjut klik SINI

Ni lah hadiah-hadiah nya..
Serius best oke! 

Kalau lah dapat, leh bergaya lah masa hari raya nanti..ye x?
keh3x =)

Oh, tarikh tamat = 18 Ogos 2011
Ada masa lagi nak join ni! 

Klik je banner tu..klik senarai hadiah tu pon ok jek..
^___^

notakaki :: harap sangat asfz bertuah! aminn :)
Photobucket

Comments

ayie said…
waah good luck :)
ayuni zafira said…
goodluck cik domo..menarik je..nk join jgk..heee :D
Cik Domo said…
@ayuni zafira
thanks :)

mmg menarik..join lah ^_^

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!