tenkiu ira ^_^

Salam

Hari ni merupakan hari terakhir saya sebagai pekerja! oh, xde gaji :( tapi xpe lah. Kerja kejap je pon. Relax sudey! (see..sempoi2 asfz ni..)

yang lagi best? asfz dapat sampul surat kaler putih hari ni. Nak taw apa isi sampul surat tu?


DOMO KEYCHAIN!!!

teheeee..apabila ia berkaitan dengan domo, seharusnya asfz akan berasa happy sepanjang hari...

sape yang baik hati nak kasi ni?? beliau merupakan kawan baek asfz mase kat matrik..dye ni orang melaka tp smbung degree kat johor..terbalik ngan asfz sebab asfz orang johor tp sambung degree kat melaka..keh3x ^^,

Kenapa dye kasi Domo ni? sebab dye baek hati lah..hahah..xdelah, hari tu terbaca blog dye dan ada GA sket...snang giler GA tu, hanya komen entry tersebut dan dapat hadiah XD

oh yek, keychain ni beliau jahit sendiri ^_^ 
nak keychain comel seperti ini sila lah terjah blog beliau.. CIK IRA

thank ye ira sebab susah payah jahitkan domo ni tok asfz..luv u lah! ^_^

notakaki :: sgt seronok koleksi domo asfz makin bertambah..alhamdullilah XD
dan..
dan..
dan..
secara officialnya asfz merupakan penganggur terhormat ^_^
tapi
hari-hari asfz akan busy pasni =.=

pheeewww~
Photobucket

Comments

zie_ira said…
heehe ,,same2 asfz,, jage baek2 domo kecik itu ye,,,:D
Cik Domo said…
@zie_ira
dont worry syg..i will ^_^
Mya said…
comelnyaaa! =D
hehe..asfz ni makin ari makin ber secret..kiki..tadi kua ngn kwn pastu trnmpk keychain domo..hehehe...chantek, tp xbeli sbb p beli arnab..hee
Cik Domo said…
@Mya
sgt comel kan?? hehehe..perasan plak :)
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
hehe..nape x beli? leh kasi kat asfz...LOL
wahh...rabbit? nak juga!! :(

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!