Report Card?? RESULT???

Salam.

Happy Sunday everyone..
Ouch! Sedeynya bila rasa.
Sangat teruja (tadi sedih, ni teruja pula =.=) bila berjalan dari belog ke belog, tetiba ada 1 entry yang menarik minat asfz untuk baca. Well, ianya mengenai report card. Kad yang ada semua markah untuk semua subjek dan parent kene datang untuk sign report card tu..ha, ingat x?? tapi ini bukan report card skola lagi. Almaklumlah, asfz ni dah matang...ewwww, xmain lah pegi skola ni...miahahaha, berlagak tahap cipan plak kan...ni report card untuk FACEBOOK. Hamboi2...facebook pon dah ada report cardnya tersendiri..walaweeeehhhhh~

Asfz pegi la check report card asfz juga kan.Kot2 lah dapat A+ ke, A- ke, A solid ke...korang nak check report card korang?? meh check kat sini --> REPORT CARD

Hilang segala keterujaan..
Hilang segala keexcitedan..
Hilang segala kebanggaan..
bila melihat..
KEPUTUSAN yang terlalu..amat...sangat...TERUKK!!!!


asfz mendapat C+ untuk keseluruhan..
dengan keputusan 1B,1B- dan 3C+
A langsung xde..adoiii~

Dengan % markah sebanyak 80% belum cukup lagi untuk memastikan asfz mendapat A..
Attendance plak ada lopong-lopong tapi rasanya asfz hari-hari attend ok! grrrrrrrrrrrrr....

Seb baik mak n ayah asfz tak marah dengan keputusan ini.
Siap beri hadiah lagi..erk, apa maknanya tu?? 

notakaki :: siapalah cikgu yang memberi markah yang sedemikian rupa kepada asfz?? KEDEKUT lah! 
Photobucket

Comments

nik rosmawati said…
wah2 report kad utk fb pun ade yea.mcm2..hehe
stuck said…
hahahhaaa....usaha lebih lebih lagi....
report card nih cool ah...hahha~ ;P
Cik Domo said…
@nik rosmawati
hahaha...adew2..
ngeee :)
Cik Domo said…
@stuck
akan ku usaha selebih3nya...miahaaa~
hahaha..lucu lar..kalo tgk report yg ni gelak, tp kalo report exam cmnie xgelak lak..aduii:)
Amirul Aqiim said…
attendance 74% je?
msti slalu ponteng nie..
hahahahaha :P
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
kalo report exam mau nages ni..miahaa~
Cik Domo said…
@Amirul Aqiim
ne dew..ari2 datang aw..keh3x
Hans said…
hahaha
kalau report card betul2 markah macam nih
mau kena rotan nih
hahahaha

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D
Cik Domo said…
@Hans
hahaha..spe nak rotan?? hehee~

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management