New Face! New Spirit!

Salam

Pheeewwwwwwwww....penat sangat rasanya bila mengedit blog kesayangan ni.  Akhirnya siap juga :)
yeah!!!kebanyakkannya semua baru..miahahaha.. Moga asfz lebih seronok nak berbeloging lepas ni..hek3x
asfz suka dengan background tu! ^_^

jom tengok apa yang asfz dah tukar :)

1) Shoutmix. Dah xmain nyorok-nyorok dah. Hik4x
see..siap ada domo lagi..hek3x..
nak jerit kat kotak jerit kene klik domo kat tepi tu :)

2) Kotak komen. Cantik da kotak komen asfz..xde plain-plain dah..hahaha..poyo padahal benda ni dah lama ada..kah3x =)
kalerpul kan? hahahahhaa~

3) Dashboard n follow button tiru tumblr..jangan mara ek blogspot :p

4) OST blog pon dah berubah..i think lagu ni shumel..hahaha~
lagu ni xauto kot..sebab nya xtaw :(
korang display blog asfz ni lagu ni auto x?

5) Setiap widget kat sidebar ni ada header ^_^

dan akhir sekali scroll bar kat tepi tu, makin comel...
hak3x..

ada lagi sebenarnya..tapi pandai-pandai lah korang cari..hehehe..

erm, rasanya blog ni makin berat..aduiii :(
sorry la korang klw blog ni lambat loading yek..

erk, ada tak spe2 nak soh asfz designkan blog dye??
hahaha, asfz taw mesti tak de..kah3x 

notakaki :: lenguh tangan maen try n error..migrain!!! hak3x
Photobucket

Comments

WaNi^^ said…
woahhh , makin cntekk , shoutbox domo uh comel gilee , jelesss ~ tskk

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/mind-warp-optical-ilussion.html
hari tu eny jalan2 kat masjid jamek eny nampak beg domo kun terus teringat asfz <3
Cik Domo said…
@WaNi^^
hehe..namo la jeles3 :D
Cik Domo said…
@enyheartsdiamond
beg domo?? huwaaaaa~

teheee..terharu bila dengar eny ckp cmtu..muaxx~
Eyka said…
comellll!! sukee shoutbox 2..nk jugkkkkkkkkkkkk..huhu :(
Cik Domo said…
@Eyka
huhu..eyka leh wat XD

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake