MISH APPLE GIVEAWAY

Salam Isnin..

wah dah hari isnin lah..huhu..tadi buka shoutbox, ada orang tinggal mesej yang asfz kene tagged tok join GA lagi..thanks MEL MYERA sebab sudi tagged asfz..
GA apa lak kali ni yek?? 
jom! ;)


Syarat-syarat telah asfz penuhi..
nak taw syarat-syarat klik la kat sini ---> SYARAT GA

Hadiah yang sangat menarik. Serius tak tipu.
Hope asfz dapat lah (walaupun asfz ni jarang bernasib baik)

Manalah taw blog TCA ni akan diedit, digubah menjadi lebih comey dan cantik..
wahhhhh, seronokknyaaaa...
Korang nak juga?? klik la banner yang comey lotte tu..^_^

asfz nak tagged ::

tu jek!
doakan asfz dapat yek =)
amin..

notakaki :: moga-moga ada rezeki asfz :)
Photobucket

Comments

syafiqakarim said…
phewit..ada rezeki share2 oke?
;p
Cik Domo said…
@syafiqakarim
cmne nk share tu..miahaha
ghostwriter said…
moga dapat sis!hehheee

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake