Lagu Ring Tone (versi cut)

Salam

Asfz tersangat rajin pada hari ini telah bermain "CUT-CUT". Apa tu cut-cut? hahaha, xde lah, asfz main cut-cut lagu untuk dijadikan ring tone henpon asfz ni. Bosan pakai yang lama tapi sayang nak tukar..hahahaha..Tujuan cut lagu ni sebab xnak la nanti dye berbunyi dari start lagu sampai habis, nak part-part yang best jek..kah3x

Jadi asfz nak share la 2 lagu yang asfz dah cut. Kalau korang nak korang leh download jek =)


Lirik yang dicut ::
Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
Untuk bisa menjagai hati ini
Tuk selama-lamanya
Dan bila esok kita kan bertemu kembali
Masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki ‘tuk selama-lamanya
(Part Akhir)


Lirik yang dicut ::
Ku ingin benar bersama denganmu
Dan kau pun menjauh
Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku
(part Chorus)


Ok dah..
Mood Nora Elena masih terasa lagi ni..miahahaha..
Siapa-siapa nak download klik jek kat tajuk lagu tu yek :)

Notakaki :: masih belum decide nak pakai ring tone apa @.@
Photobucket

Comments

✿ cikcimi said…
http://cimicomot.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

cimi tag asfz. :D
Mya said…
amboi rajinnya main cut2 ye. hihi. awk guna software ape ye?
adan said…
pandainya main cut2 lagu.. ambil masa berapa lama nak cut lagu er?
Cik Domo said…
@Mya
hehe...ngh de mood..semuanya rajin..guna adobe je :)
Cik Domo said…
@adan
hahaa..xlama..kejap jek =)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake