kerja?? quit!!

Salam

Phewww..kesibukkan melanda hingga mengabaikan belog kesayangan ini..jangan marah yek..tapi asfz slalu update aktiviti asfz kat sini..everyday ok tp xdelah tiap saat..lom mampu nak beli handphone canggih la T_T

btw ASFZ DAH APPLY BERHENTI KERJA..ok, sangat suka..tapi asfz berhenti lagi 2-3 hari lagi.. GAJI?? paling tinggi pon RM150 jek kot..keje kampung (even kerja start pukul 7.00am hingga 9.30pm)..so, korang2 jangan la minta asfz blanje apa-apa yek..keh3x
mesti korang ingat asfz ni cengeng la, mengada2 lah..hurm, up to u..buat asfz taw asfz bukan camtu.. XD

dan sekarang asfz bz dalam persediaan untuk FLY-FLY AWAY..
sebenarnya dah lama nak story tapi hold dulu lah...
asfz dah banyak bagi hint dalam entry-entry yang lepas =) kalau yang follow cerita-cerita dalam TCA ni, taw la yang asfz akan fly kan...
ok, asfz akan fly naek air asia..
asfz dah tepek kat wordless wednesday beberapa minggu yang lepas..asfz terlepas wordless semalam..damn! :(


Kemana asfz nak fly?? nanti lah asfz kasi taw..skang in progress..hope it really my best opportunity in my life..aminn...

passpot pon da setel..
cam tak caya jek, im 21 and oledy have my own passport..
ye, asfz taw..korang pon mesti ada..tapi korang tak sama ngan asfz..(situasi, keadaan dan suasana)

Nak buat passport senang je sekarang..tak susah pon..seyes ni..hahaha ^_^

notakaki :: Ya Allah, permudahkanlah semua urusan dan perjalanan hidupku..aminn

Photobucket

Comments

Amirul Aqiim said…
dah brenti keje?
errr...
tahniah~
hehe..


eh asfz nk terbang gi mne nie..
sy dari aritu lagi tgk afz slalu citer psal nk naik flight..tapi xtau lak nk gi mne.. huhu..
pape pun, gudluck ^^
kasi brdebar jee..hee, cpt gtaw nti:)
Cik Domo said…
@Amirul Aqiim
lom bentu lagi..its will be soon :D

nak terbang lah..keh3x
Mya said…
amin moga urusan dipermudah =)

cpt2 update! =D
Cik Domo said…
@Mya
amin..thanks..

stay tune XD
selamat pergi dan selamat pulang ya sayang <3

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake