**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana

Salam

Dikala masih pagi ini, terasa nak join GA la plak..walaupun banyak perkara yang nak kene setelkan tapi tetap jua luangkan masa nak join GA ni..

well, mana lah taw kot-kot ada rezeki time raya ni..
leh lah bergaya dengan handbag baru..

**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana




Cantik kan beg tu? asfz taw korang pon nak juga kan?? so, tunggu apa lagi..jom la join ramai-ramai ^_^

notakaki :: harap2 lah asfz bertuah..amin
Photobucket

Comments

penulis datang melawat, follow dan komen blog kamu...

;-)p

p/s : gud luck on the bag
Cik Domo said…
@apik pehe
as pon xdpt ag..cmne nak kasi satu..hahah~
Chempaka Sari said…
Hai cik asfz, saya pun join contest tu, hmm doa doa kan lah kita antara yang 3 orang terpilih kan hehe. Saya follow sini jugak ye. Free nanti singgah lah blog saya. Blog saya juga menyediakan ruangan iklan free selama 5 jam, iklan untuk promote blog kamu.

Ini entry contest Koleksi Beg Hana saya ---------->
Entry contest Koleksi Beg Hana dari Chempaka Sari


.
Cik Domo said…
@Chempaka Sari
hai chempaka sari...amin..smga kite antara 3 org y terpilih XD

nnt kite tepek banner XD

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!