GA DUO BY DUNIAKU & HATISAMRONKIN

Salam.

Ok, mood GA..skali lagi asfz di tagged oleh Mel Myra...miahaha..rajin betul dye join GA kan :)
GA apa kali ini yang asfz nak join?? 



tu dye banner GA yang simple.

Segala syarat asfz dah patuhi.

Jadi asfz nak ajak TYNTHA LANA & MYA untuk sama-sama join GA ni =)

Oh, nak join GA ni juga? klik banner tu..mudah kan ^_^

notakaki :: doakan asfz yek semua..

Photobucket

Comments

husin said…
http://fahmi-nik.blogspot.com/... pls
TYNTHA LANA said…
cik domo, kita dah join la,hahahahh.
Cik Domo said…
@husin
maksud pls?? xpaham la..
Cik Domo said…
@TYNTHA LANA
ala makk....erk...hoho..xpe la kot..
smgt je asfz tagged.miahaaa~
Mya said…
salam asfz. thanks tag sy ^-^ inshaallah sy join dan nanti sy buat entri bkenaan GA ni =D
Cik Domo said…
@Mya
wslm mya..ok :)
join la yek :D
Nisa' Azman said…
salam cik domo..

jom join my lucky draw..thanks!!

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/vote-for-hannah-lucky-draw.html
Cik Domo said…
@Nisa' Azman
wslm nisa..insyaAllah, nnt asfz join ye :)
Mya said…
okay asfz sy da join =)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/07/giveaway-duo-by-duniaku-hatisamronkin.html
Cik Domo said…
@Mya
yeay..mya join XD

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!