Contest: Saya ada Cash RM1000..!!

Salam


Kalau asfz ada RM 1000 sekarang..
asfz akan buat

1) Booking tiket tok fly naek air asia..
huwaaa..due date da dekat, tiket tak booking..mati lah..pitis xde...
cam xakan fly je :(

2) Beli koleksi DOMO..
yang tu haruslah kan...nak set tidur domo, plushie domo, keychain domo, dompet domo, semua lah domo...
miahahahahahahah~

erk, asfz nak taw juga dowang ni nak buat apa kalau dapat rm1000??

Nak join?? klik duit tu..
kalau la betol2 asfz dapat duit tu kan..alangkah seronoknyaa... XD

notakaki :: kerja memang tak best T_T
Photobucket

Comments

nah, sposen utk asfz buat mnabung beli tiket ye..hee....thanx for tagging, gud lark!
Munna said…
hehe thanks 4 tagging me ye....insyaAllah t join tau.
Amirul Aqiim said…
thanks tag sy,, *terharu..
hehe..

sy klau dpat rm 1000..
errr...

1. beli domo bnyak2 nk lwan ngan domo cik asfz,, haha
2. karaoke..

hahaha ^^
muhamad hanif said…
waahh!!


gudluck yaw !!
Cik Domo said…
@Amirul Aqiim
huwaa...mana bleh camtu...klw belikan domo bnyk2 tok KASI asfz baru btol..hahaha
Cik Bunny said…
cik bunny promote blog anda =D
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/hati-hati-ada-virus-baru-di-facebook.html
✿ cikcimi said…
nak wat bayar yuran utem sem depan bole x? =.=

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!