alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Salam

Alhamdullilah..
siapa sangka, niat hanya untuk suka-suka untuk mencuba nasib rupa-rupanya ada rezeki untuk asfz  :)
apa benda lah yang asfz merepek dan merapu ni kan? ni haa..asfz join contest ni kelmarin, tak ingat plak actuall date dye.




konsep kontes hanya match and win.
hanya perlu cari rupa asal model-model diatas dan menang..

asfz pon men hentam keromo la teka kan..
dan..
dan..
dan..
dan..
dan tadi
masa asfz kalut-kalut booking tiket flight, asfz dapat call dari pengurusan LWM dan guess what??IM WIN!!!! 
asfz menjerit masa tu juga bila dye bgtaw asfz menang! kecian org yang call asfz tu terpakse mendengar jeritan asfz...hihihi..sorry ye Jacline(nama org y call asfz..tak taw la nama betol ke x) sebab terjerit tadi...miahahahah...
tak sangka la plak apa yang asfz teka tu betul..hik3x

so appointment dah diatur, asfz kene jumpe dowang ni kat melaka..
kebetulan esok asfz nak pergi melaka kan..so, memang canteeeeeeeekkk sangat lah waktu dan ketikanya..hahahaha...

apa hadiah yang asfz dapat? 
Sesi rawatan selama 3 jam dan free gift dari pihak London Weight Management
(nanti asfz kompemkan semula yek)

so, cam mana keadaan asfz ketika berada disana..stay tuned for the next update...hoyeah!!!
alhamdullilah, rezeki bulan ramadhan yang bakal datang ni kan... 

Terima Kasih Ya Allah, aku amat bersyukur dengan kurniaan-Mu

notakaki :: leh lah kuwus sket before fly (angan-angan di petang hari..hahahha)
Photobucket

Comments

besh oowhh..ce tny leh tak sy nk tyumpang sekaki..? uat rawatan kasi slim cket..hehe..congrate asfz!
amni azmira said…
bertuah la punya badan..best2 ^^

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!