triple number

Salam..

Hai semua..wah, dah seminggu asfz kat rumah..heaven gile rasa..tehee..tapikan asfz memang nak cuti tapi bila lama-lama cuti bosan plak..planning? uish! jangan cakap la..memang banyak sangat...maklumlah planning tok 3 bulan cuti ni..tehee..nak keje lah..nak buat itu lah..nak buat ini lah..tapi semua xjalan..apa-apa pon wat masa sekarang ni asfz RELAX dulu..sebab asfz dah 3-4 bulan tak balek umah ase..lama tu..tak pernah ag lah tinggalkan rumah begitu lama...bila dah sampai kampung, hirup udara yang segar..feelll jek rasa..hilang semua stress..teheee...
entry ni asfz tak de point nak cite apa sebab seminggu ni asfz hanya layan anime : FAIRY TALE dan sekarang dah episod 66...best!! korang patut tengok juga :D

tadi buka dashboard tetiba mata asfz terpandang ini

ha..nampak x??
444 dan 555
triple number...
hehe, bukan no ekor ke, lucky number ke...no! no! no!
ianya hanya number yang cantik :)

tak sangka asfz dah post sebanyak 444 kali dan mempunyai seramai 555 follower..
mekaseh kepada 555 orang follower asfz dan yang sudi baca 444 post asfz kat blog kesayangan asfz ni..
memang tak terkata cuma jutaan terima kasih sesangat-sangat :)

notakaki :: actually asfz dalam preparation untuk pegi sesuatu tempat (belom start pon ag) 
nak ke mana? stay tune ok! ^^,
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!