Put your money where your mouth is??

Salam.

agak-agak kan apa maksud tajuk entry kali ni? ha...kalau yang pandai english tu kompem lah taw tapi asfz ni ha memang tak taw..serius ni taw..adeii...

ada member asfz share link lagu kat wall fb asfz dan nama tajuk lagu tu seperti tajuk entry ni, pada mulanya asfz bingung gak apsal lah dye bagi lagu tu kat asfz..apa maksudnya?? yela meletakkan duit dimana mulut berada...memang tak faham lah kan..pastu asfz ada terdengar orang menyebut ayat ni, tapi memang tak sure bila yang pasti selepas asfz dapat lagu ni..pastu asfz terfikir lah nak cari makna ayat tu..rupa-rupanya ia sesuatu yang baik =) macam motivated lah! teheee <3


see...makna yang baik kan =) 
lagu pon boleh tahan juga lah...click play kalau nak dengar lagunya =)


enjoy it!

notakaki :: layan anime : Fairy Tale lah :) teheee..


Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management