My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari

Salam..


" I WISH....
I WISH..
FairyWITH ALL MY HEART...
HAVING ANNE PERFUME..Fairy


FROM FAIRY CUPBOARD"
(sebut cam video dibawah)

Almari si pari-pari (Fairy Cupboard) sedang menganjurkan kontest..

shhhhhhhhh....jangan kasik taw sape-sape taw tentang secret ni! Secret asfz ni..korang yang baca jek bleh taw...ingat! ^__^

see??
My Favorite Perfume..
Anna Sue - Dolly Girl

pernah pakai x??
wangiiii sangat..i loike!
botolnya pon comel..hehe..

tapi asfz guna yang faked jek sekarang...nak beli yang ORI masih tak mampu lagi..teheee...dah keje nanti asfz beli ORI yek..^__^
harap-harap dapat lah Secret Wish by Anna Sui..bestnya kalau dapat....

asfz dah berangan dan feeling-feeling seperti fairy dah ni 
Tak salah kan berangan?? ^^,
dah lah asfz sedang layan anime Fairy Tale..
memang in mood lah! teheee ♡♡

pssst!! doakan asfz berjaya yek =)

Tarikh tutup :: 30 JUN 2011
masih ada masa lagi ni! cepat la join bersama-sama asfz ^^,

Nak join?? klik la banner pihak penganjur ^_^

notakaki :: akhirnya berjaya juga siapkan entry ni..hahaha =)
Photobucket 

Comments

hehe.. comelnya gambar pari-pari asfz! boleh tolong edit2 utk eny ni.. hehe.. goodluck dear.. hakim nt bukan eny sebab nak mengelakkan bias.. nanti eny cari hakim yg berkaliber ya.. goodluck! :D
asfz lily said…
@Almari Si Pari-Pari
tehee...comel kew?? hahaha...
thanks 4 ur wish dear.hope its mine :)

oo..harap hakim yang eny pilih tu suka la entry asfz..hehehe
syamsiyati said…
fake nyer wangi mcm yg ori tak?...apa salah nya pakai yg fake...yg pntg kita suka...
✿ CikCimi said…
gudluck. oke xsmpat join. T_T
asfz lily said…
@✿ CikCimi
Sempat lah! lambat ag tarikh tutup..tehee..

mekaceh ^^,
ladymariah said…
i pun ada buat contest kalau sudi join la yer :D

http://ladymariahthehardcoreblogger.blogspot.com/2011/07/contest-pantun-ramadhan.html
Cik Domo said…
@ladymariah
wohoo..pantun..xreti lah..hehe..pe2 pon thanks 4 invited :D

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!