LIKE TCA

Salam

Keindahan pantai mampu memberi ketenangan dalam jiwa seseorang. Ewaahhh..bermadah plak asfz ni..bukan nya apa, asfz baru je balik dari pantai, so beach mood ni..hik3 tapi entry ni bukan pasal apa y asfz buat kat pantai sebab MUNGKIN ianya akan di update kemudian. Al-maklumlah, agak mood kemalasan agak tinggi disitu yek.

Sebenarnya nak stoli moli with u oll (ayat cam dalam majalah komik plak) bahawa SEPAH telah menjadi JUARA MAHARAJA LAWAK 2011. hoyeah!! hoyeah!! berbangga taw sebab mereka ni anak jati johor =)
oh, tanah tumpah darahku..erk, apakah yang asfz melalut ni...=.=

Lupakan mood maharaja lawak, asfz nak bagitau u oll semua. TCA(teratak cik asfz) telah ada pagenya sendiri..hoyeah! dah lama nak buat sebenarnya  cuma tidak kesampaian dan kini ia telah terlaksana. Kepada sesiapa yang sudi like page tu, sila lah like dengan bangganya. Ewahhh =)

Tujuannya page tu di cipta bukan kerana mengejar populariti ke, gosip-gosip liar ke dan sewaktu dengannya. Asfz cuma nak merapatkan hubungan antara pengunjung-pengunjung TCA dengan Asfz. Yelah, Asfz memang  tak akan approve spe2 yang asfz xkenal dalam fb asfz (sebab atas alasan-alasan yang tertentu. bukan asfz SOMBONG taw!), jadi sebagai alternatifnya korang boleh like la page tu...nak komen, nak tanya, nak borak, nak chat semuanya boleh =) 

Lagi mudah dan senang. Asfz pon akan update apa yang patut dalam page TCA ni tapi jangan la ping link blog yek sebab ni personal page TCA. 

nampak x? ada disudut kanan blog ni. Besar ag, so boleh jumpa la kan..huhu

So, semoga kite semua boleh menjadi kawan yek! 
siapa kata kawan siber xleh jadi kawan?? 
mestilah boleh! leh jadi kawan yang sangat rapat taw! =)

Tiada batasan dalam berkawan
Maya n Realiti 
^____^

notakaki :: LIKE TAW =)

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!