Hai, saya adik Lulu..

Salam..

Ya Allah, tenet cam wxyz lah! grrrrrrrrrrrrrrr~ slow sangat-sangat! nak buka fesbuk pon xboleh..blog apatah lagi kan..ish3x...naseb baik berukband ada...(hokey tetibe nak hargai plak kan...hahaha)...

Asfz masih mood doodle..baru asfz pasan, doodle asfz skem-A..patut lah rasa cam kureng jekk...paham ke skem-A tu apa?? tak paham?? buat-buat faham je lah yek..ok! asfz nak memperkenalkan adik kepada LuLu iaitu Luna!! bukan Luna Batrisha ok! Just Luna :)


"Hai, nama saya Luna"

Yang ni asfz rasa kureng skem-A la..hehehe...
ramai yang nak suruh asfz lukiskan doodle ni tok mereka...terharu sangat..ingat tak de yang nak suruh asfz lukis..maklum lah, skem-A doodle..hahahaha...asfz sedang menyiapkan satu persatu..perah otak pikir nak design bagi tak skem-A..

"Asfz masih belum berjaya lah buat doodle mengikut citarasa kamu tu...erm..nanti asfz try and error ag yek..hehehehe..."

yeah!!more idea for crafting! i loike :)

notakaki :: URL http://asfzlily.blogspot.com/ merupakan salah satu blog yang menjadi sasaran HACKER untuk hack..OMG!!! :(
Photobucket

Comments

alaa. cantik nye.i loikkeeee :)
nak satu doodle bole..kikikiki^^ comei nya..hee:)
NuSaNa NoSa 91 said…
asfz lukis doodle guna paint ke?? =.=
amir aizat said…
eh lawa apa. mcm nk req 1 jer,hehe
asfz lily said…
@nurfatiha blacky
tq fatiha..asfz pon loike juga..hehe
asfz lily said…
@NuSaNa NoSa 91
tak..asfz xreti guna paint...asfz guna photoshop :)
asfz lily said…
@amir aizat
aizat pon nak juga..hehehe..
mekaceh2 :)
tiramisu said…
http://strawberrypinky-tiramisu.blogspot.com/2011/06/tutorial-cara-letakkan-ayat-di-bawah.html ok dear dh siap tutorial tu. hope u boleh try buat. klu ade ape2 nk ty just ty je ok
asfz lily said…
@tiramisu
yeay!! mekaceh!! cyg lebey la cmni..kui3 :)
✿ cikcimi said…
wahhhh! comel jew! :)
tiramisu said…
hheheheh cyg lah byk mana pon cik tira ok je hehehe
=) ade ape2 ty je lah ek. insyallah cik tira boleh tolong.
asfz lily said…
@✿ cikcimi
xsecomel kamu punyer lah..huhu

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake