Doodle buat mereka part 2

Salam.

Seperti yang dijanjikan, asfz nak tunjukkan 2 doodle yang telah asfz wat khas tok mereka yang request.

matanya sungguh BOLAT! asfz sukee..kawan ckp muka doodle ni mcam empunya doodle..kagum plak kan..padahal asfz main hentam keromo jek..hahahahahaha...

yang ni suka makan lolichoc sebab empunya doodle ni tokey chocolate..dye ada wat lolichoc, doorgift for any events, choc cake for any occasion dah sebagainya. Choc dye sedap..asfz dah makan, memang sedap lah! korang patut try..
** yang ni la diorder oleh kawan asfz, baikkan hati dye.. <3 <3

lolichoc mickey mouse..nyum4

lolichoc besday cake! nyum4

dan banyak lagi sebenarnya..hari-hari asfz tengok dia update picture baru..terliur taw :|

sape2 nak order, nak tengok ke leh la berkunjung kat sini.

ataupun add fb dye ke

Dye ni baik taw. Peramah orangnya..Mudah je nak buat urusan..Kepada yang nak bertunang or berkahwin, kenapa tidak cuba bagi lolichoc kat tetamu sbg doorgift ke..kan?
^___^

to LOVECHOC :: Kene bagi choc free kat asfz ni..hahaha

Alhamdullilah, kedua2 tuan doodle suka dengan doodle contengan asfz. Masih banyak asfz kene blaja n perbaiki..

notakaki :: List makin berkurang! Hoyeahh! =)

Photobucket

Comments

wahh asfz ni pandailah wat doodles.hehe;D

bestnyer dpt mkn choc~
Ain Nadiah said…
waaa sedapnya.... nak juga.. ^^
Cik Domo said…
@♥EiDaEiRaFiZie♥
asfz masih belajar ^_^

best2..p la order..ekeke :)
Cik Domo said…
@Ain Nadiah
mmg cedap..kalw nak kene la order..haha =)
Aimifiqa said…
comel la doodle2. mata besar. kiut. cokelat tu sedap la.jom join bloglist ><
Luke said…
mcm best je :p
SHAHIRAH ADIZAN said…
eee , comellah buat doodles . suke yg mate besar tadi tuu . comel sangat :D
Amira Izzati :) said…
Comeelllllllll ! :D
nurfarhani said…
comel nya doodles tu. buatkanlah satu. haha
nabilah_2908 said…
kalau lolichoc tu bape eh dia charge..? dok kt Melaka...wah...senang nak oder nih... ;)
Cik Domo said…
@nabilah_2908
harga dan urusan jual beli kene tanye dia lah..add fb dye yek :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake