Domo Stuff

Salam

asfz suka domo! 
kenapa? no answer :)

asfz harap sangat suatu hari nanti asfz dapat semua seperti gambar dibawah ini..
OMG!! OMG!! OMG!! :)

1) Purse DOMO!!
dah jumpa kat EON Jusco hari tu malangnya tengah kering masa tu T__T

2) Bag Pack DOMO

3) Side Bag

4) Patung DOMO ni
bestnya kalo dapat peluk dia time tido niii...

5) Sweeter DOMO..
oh..mencari-cari...dimanakah?? :|

6) Handphone Case BB DOMO
y ni bila asfz da pakai BB lah :)

sebenarnya banyak lagi tapi yang ni semua asfz jumpe kat fb, ada orang jual tapi bukan orang Malaysia lah. 
Kalo nak tengok boleh tengok kat sini --> AMORE PERFUMES SHOP

dan asfz juga nak ini!


Ni jam plain actually dan lukisan2 kat tali jam tu dilukis by hand jek..cantik kan? harga ok jek tapi tah bila lah asfz nak order. Yang best skali design ni korang boleh request taw. Kira cam 1 in 1000 la yang akan ada jam sama ngan korang. Best kan! :)

Nak beli jam ni boleh lawat sini --> DOODLE WATCH

asfz berusaha nak order juga nanti! hahaha :)

Notakaki :: aduiihh fall in love dengan DOMO dahh..camne ni!! :)

Photobucket

Comments

braderlove said…
domo-kun! =)
suke jgk..btw, penah jumpe payung pororo x? cari jgk ni, kt malaysia tatau ade ke x..kat korea ade la tp jauh..:(
asfz lily said…
@braderlove
xjumpe la plak payung cam gitu..huhu..lom masuk msia ag kot.. :)
amir aizat said…
comel2 mcm domo!
asfz lily said…
@amir aizat
mmg domo la..mmg la comel cam domo..kah3x
nurilahi said…
aiiiikkkk...like domo stuff too...wish could be mine one day..hihih
asfz lily said…
@nurilahi
wah..kite sama lah :)
i wish it mine too..hehe

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management