1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida

Salam

Asfz xde idea nak hupdate apa tok hari ini memandangkan cermin mata asfz masih lagi dalam ICU entah bila kembali normal, so asfz decide nak join GA ni. Actually Shida pernah invite tok join GA dye, baru la ni berkesempatan nak buat entry..Seb baek lom tarikh tutup ag :)




Lihat banner GA yang mengelip ngelap tu..weeeheee~


Syarat-syarat GA :)
seperti biasa buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner dalam entri link kan ke blog shida.
DONE!!! :)
comel je banner tu ada kat entry ini (ayat bodek! kah3x)


'LIKE' fanpage shida untuk tahu perkembangan terkini GA ini. follow? terpulang ok!
Dah KLIK dan dah FOLLOW :)


perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (tolong! jangan buat karangan ok! hehee^^)
Asfz pon namo wat karangan (tambahan keadaan mata yang kurang mengizinkan)


<> Blog yang kemas. Teratur semua susunan widget dan sebgainya.
<> Blog yang pelbagai. Tips ada, tutorial ada, masak-masak ada. 
Completelah! blog asfz pon xmacam blog Shida.. =.=


tu je lah =)
simple but nice!


tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger. dia mesti tahu.
<>APEK POYO
<> MOSHI
<> RADS


^__^ jom la join! best :)


sudah siap komen link entri anda ke entri ini. itu saja
KOMEN LAJU2 :D


Ok, dah siap dah!
Semoga adalah rezeki asfz kali ni. Amin :)


notakaki :: dah lama tak join GA..hehehe :)
Photobucket

Comments

shida'R said…
tq cikasfz sebab sudi luang msa join GA shida =)
apa2 pun shida wish GudLuck..moga bertuah ^_^

salam kenal dr shida, peace^^

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake