Selamat Hari Ibu ♡

Salam


SELAMAT HARI IBU SEDUNIA ♡

semalam family asfz datang melawat asfz kat melaka ni..seronok sangat walaupon dapat jumpa kejap je kan tapi takpe lah..rindu tu berkurang la juga..heheh...dan yang paling best dapat celebrate mother's day..hehe..takdelah meriah juz wish dan bagi hadiah jek..hehe..hadiah asfz tu takde lah mahal..almaklumlah, asfz ni masih bergelar pelajar..duit pon cukup-cukup makan jek..huhuhu...
seb baik mak asfz suka ngan hadiah yang asfz kasik..ngee :)

Dear mum,
Your are the greatest mum in this world. You my best mum, best friend, best lover and so on..without you, i can't see and live in this crazy world. Thanks a lot for ur endless support. I really appreciate it..♡ u mum more than everything in this world..I am the most lucky person because u as my mum..
sorry for all the mistake that i had done..a lot of mistake right mum..im so sorry :'(

"Ya Allah,Engkau ampunilah dosa kedua ibubapaku dan kasihanilah mereka sepertimana mereka menyayangiku ketika kecil....ya Allah, Engkau matikan kami dengan sebaik-baik kematian, Jangan lah Engkau matikan kami ketika kami dalam keadaan yg kufur....Amin.."
 

pssstt :: korang kasi mak korang hadiah apa??

nota kaki :: 8 Mei merupakan tarikh keramat dalam hidup asfz..nak taw apa? kene la tengok fesbuk asfz..ngeh3..nanti nak update sal besday frank! (eh, kantoi plak disitu!! hahaha) stay tune babe! ngeee ♡

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake