oh! dah abis rupanya semester 4..

Salam

2 entry dalam masa 24 jam! betul ke tidak si asfz ni menghupdate blog beliau?? sambil mengosok-gosokkan matanya yang TIDAK gatal...kagum ok! hik3x..apa petanda ni?? haruslah saya sudah BEBAS!!! BEBAS dari cengkaman segala nota yang bersusun-susun dan payah bebenor nak mengingatnya tu..haih..sabo jelah hati...dan juga berakhir sudah SEMESTER 4..oh! ini bermakna sudah 2 tahun asfz menjadi pelajar UTeM..fuihh..bangga ni..mana tak nya, sem depan secara rasminya asfz menjadi pelajar SEMESTER 5.. Apa maknanya tu?? haa...meh nak cite sket.. asfz sudah bergelar pelajar tahun 3 a.k.a 3rd year student a.k.a SEMPAI!!! oh..terasa begitu tua matang disitu yek =.=

oh yer..sebagai menyambut berakhirnya SEMESTER 4 ini, haruslah asfz pergi berfoye-foye menenangkan fikiran yang bercelaru dan berserabut..teehee..ayat cover jek lebey! kui3x..walaubagaimanapun, (err..tetiba jadi SKEM-A plak dah si asfz ni =.=) asfz dengan bangganya sudah beli hadiah untuk mak kesayangan asfz..ngeee~ apa dia?? lain entry asfz cite ok..hik3x..tak sabar nak jumpe family asfz esok..rindu..rindu..RINDU!! sesangat..sangat berharap mak asfz akan suka hadiah yang dia bakal dapat nanti..hehe..KORANG BELI APA SEMPENA MOTHER DAY UNTUK IBU KORANG?? share lah! =)

oklah, asfz berhenti pot-pet pot-pet ok sebab nak mulakan misi mengemas barang-barang (kata dah abiz sem kan ^^,)

till then,
astalabesta ♡ 

nota kaki :: TERIMA KASIH KEPADA BESTIE ASFZ YANG PAKSA RELA MELAYAN KERENAH ASFZ DALAM MEMILIH HADIAH TADI..OH..JASAMU AKAN KU KENANG!! muuaxxx!! ♡ ♡ 

nota tangan :: maaflah yek entry takde gambar!! bosan ke?? tak kan...hihi

Photobucket

Comments

apik pehe said…
hak alaaaa...dengki weh dia dah abes
asfz lily said…
@apik pehe
hehe...sila dengki!!
eh3..jangan lah dengki2..
sabar..sabar..ngeee~

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!