Nur Kasih The Movie

Salam

Lama tak hupdate blog ni..bersawang-sawang dah..urgh!! tension...tapi before ni this blog da tutup..pastu problem plak..alahai, sabar je lah hati..so, untuk entry yang pertama pada hari ini...rasanya semua orang tahu la kan bila tengok tajuk tuh..ya! kite nak wat review mengenai movie Nur Kasih The Movie yang sedang hangat diperkatakan oleh kaki wayang di seluruh Malaysia..yeehhhaaaaa....


Asfz tahu ramai yang dah tengok kan..agak terlambat juga nak review tentang movie ni tapi asfz tetap nak review juga..secara keseluruhannya ok lah..teheee..memandangkan ini merupakan sambungan dari cerita Nur Kasih Series yang ditayangkan di TV3 tu, asfz sebagai seorang yang tak beberapa mengikuti siri cerita tersebut..asfz bagi 7 bintang dari 10 bintang..teheee..cukup la kan..

Sebelum pergi menonton, banyak feedback yang asfz dapat daripada member-member yang dah tengok cerita ni..majority akan pesan/cakap:
"Cerita tu best taw! rugi tak p tengok."
"Oit, jangan lupa bawa tisu banyak-banyak...menangis je keje ko nanti"
"Best! Best! Best!"
"Kalo ko tengok siri cerita tu, kau akan rasa tak best..tpi sebaliknya"

dan macam-macam lagi lah...tapi kalo orang tanya asfz, asfz akan jawap
"Cerita ok, ending tak bape nak paham dan bawa lah tisu.."
kenapa asfz cakap camtu?
ok, pertamanya cerita memang best lah tapi tengah syok-syok sedih tu..bila dah part ending tu rasa cam blur seketika eh bukan, sekejap..dah sampai umah dan bergosip-gosip sampai member-member asfz termasuk diri asfz sendiri menjadi pengarah tak bertauliah untuk menguraikan ending cerita ni..teheee...tapi kalau korang tengok mungkin korang faham la kot.. :)

Asfz pergi menonton dengan bestie2 asfz..memang best dapat hangout! dan AK dah berakhir..tak berupdate pon sal AK tu...hahaha..maap la yek....

Sape yang tak tengok tu, p la tengok...mugkin korang bagi 10 bintang dari 10 bintang ke..teheee...

notakaki :: Cuti sem dah bermula..gonna miss all the best moment :)
Photobucket

Comments

dah banyak kali nak tengok tapi tiket habis... mmg kene tgk ni..hehe

Jom singgah= kpop celup versi malaysia
asfz lily said…
@::blog anak jawer::
tehee..kene tengok taw!! cepat2 la booking tiket :)
asfz lily said…
@::blog anak jawer::
tehee..kene tengok taw!! cepat2 la booking tiket :)
Heidi Shafiq said…
pasni "Kasih HS The Movie" pulak kuar.. wajib tonton tau..
asfz lily said…
@Heidi Shafiq
erk...memang aku TAK tengok lah..haha

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!