Happy Birthday, Chah

Salam..

14 Mei 1990
lahirlah seorang puteri kedalam dunia.
puteri tersebut dinamakan Syarifah Asiah Syed Husin (SASH)

dan pada hari ini
14 Mei 2011
genaplah umur puteri itu menjadi 21 tahun ^^,
dah boleh daftar sebagai pengundi..
dan dah boleh campak undi!!
X X X
Selamat Ulang Tahun Chah..
Aku doakan semoga ko sentiasa success selalu dan semoga impian ko tercapai. Kau bercita-cita tinggi, aku tahu kau mampu buat impian kau tu jadi kenyataan. Best of luck my dear friend. Thanks jadi roomate aku sepanjang 2 semester kat UTeM ni. Banyak suka-duka telah dilalui. 

Aku minta maaf sangat-sangat sebab banyak buat kau kecik hati. Serius aku memang takde niat pon macam tu. Im so sorry Chah. Aku minta maaf juga sepanjang aku jadi roomate ko ni, aku tak mampu jadi roomate yang terbaik..tapi bagi aku, kau the best roomate i eve had. Thank you so much.

Aku minta halalkan semua yang aku telah gunakan macam sabun mandi ke, sabun basuh ke, sabun rambut ke, ubat gigi ke..apa-apa je lah..halal kan yek ^^,

and one more thing,
AKU SAYANG KAU, CHAH! ♡

nak nyanyikan lagu tepat kol 12 malam, aku dah tido..
so, ni lagu tok ko


notakaki :: tak sempat nak prepared apa2 tok ko..sorry! :|

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!