AK :: 4th day

Salam..

Schedule entry
(terpaksa buat sebab xde masa nak hupdate hari2 ^^,)

Hari pertama bergelar pelajar FKM (fakulti kejuruteraan mekanikal)
sangat berbeza dengan FTMK dan FPTT, maka dengan 0% pengetahuan mengenai FKM, asfz melangkah dengan bangganya kedalam fakulti tersebut yang terletak di Fasa B, Ayer Keroh. Rupa-rupanya, nak masuk fakulti ini ada tatatertibnya yang tersendiri. Bayangkanlah, asfz kene tandatangan akur janji sebelum masuk kelas. Antara isi kandungan..
.::. Kene pakai safety boot (asfz mmg takde dan masa ni asfz pakai crock jek..haha)
.::. Sentiasa memakai jaket keselamatan (asfz tak pakai juga sebab tak taw plak kene pakai..hehe)
.::. datang 15 minit awal sebelum kelas bermula (asfz punctual ok)
.::. dan lain-lain..tak ingat dah..banyak sangat! : P


macam biasa, hari pertama akan belajar menggunakan software khas yang ada..kagum weh!! macam-macam boley explore..contohnya, kalo nak buat 100 botol minuman tu nak kene guna bahan apa yang paling baik..ingatkan dowang main taram jek bahan tu rupa-rupanya TIDAK..kui3

kelas menjadi tidak seronok apabila semua kawan-kawan yang lain dibenarkan keluar awal. Ada yang dah balik dari pukul 11.00 pagi (dasat betol) dan ada yang boleh balik pukul 3.00 petang TAPI kelas asfz hanya dibenarkan pulang tepat jam 5.00 petang =.=
(nampak tak adil kan??)

sabo je lah..
oklah, tu jek nak update..jumpe next entry :)

notakaki :: 1st time buat full report (siap ada graph bagai...hahahaha)

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management