AK :: 1st day

Salam

Tarikh :: 09 Mei 2011
Lokasi :: UTeM, Kampus Bandar
Fakulti :: FPTT


Nilah UTeM, Kampus Bandar..Lokasi betul-betul depan Ocean, Melaka tu..berhampiran dengan UiTM Bandaraya..semua taw kan..hik3..tapi hari ini merupakan pertama kali asfz jejak kaki ke sini..well, nama pon 1st time..walau kecik mana pon kawasan tu tetap sesat..adeiii...tempat ni not bad lah cuma masa ada kelas tadi, asfz ditempatkan didalam makmal komputer (SMART LAB)..dalam makmal tu banyak komputer (haruslah, dah nama pun makmal komputer =.=) tapi takde software yang luar biasa..kebanyakkannya basic-basic jek dan boleh plak air-cond dalam makmal tu problem plak..memang PANAS lah kan..tambah plak melaka ni PANASnya dasyat =.=


Mase lunch, ada orang belanja asfz..wehoo, bukan senang orang nak belanja asfz ni..sekali setahun pon belum tentu dapat taw..menu lunch asfz hari ini ialah ayam panggang, sayur campur, asam pedas (amik sayur bendi jek) dan nasi putih..sedap ^^, (mungkin sebab orang belanje kot..haha)


apa yang asfz belajar hari ini ialah tentang Project Management & belajar guna MS Project 2007 
(masih tak paham lagi pon fungsi-fungsi yang ada dalam MS Project 2007 tu..-,-)
1st time guna MS Project 2007..biasanya guna MS Word dan MS Power Point..kalau advance nak advance sedikit, ada lah asfz guna MS Visio dan MS Access..

Itulah sedikit sebanyak cerita pada hari ini..
asfz tersangat penat dan mahu berehat tapi gigihkan jua lah diri ini agar menghupdate blog kesayangan ini.

Notakaki :: kaki rasa sakit sebab berjalan jauh selama 1 jam lebih..adoii.. T.T

Stay tuned for next update ya ^^,

Photobucket

Comments

ainakhani said…
wat are you doing here? practical?
asfz lily said…
@ainakhani
leh dikatakan camtu lah..praktikal dalm kampus ^^,

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake