3 jam sebelum LAST PAPER

Salam

sila pause lagu disebelah sebelum tekan butang "play"

comel kan? ^__^
sesuai lah untuk dijadikan lagu tema pada hari ini..sebab hari ini hari JUMAAT..
untuk pengetahuan kamu-kamu semua yang comel-comel belaka, pagi nanti (dalam 3 jam dari skang) asfz akan menduduki peperiksaan kertas terakhir..ulang suara kertas TERAKHIR!! oh..ter CAP LOCK disitu yek..hehehe...
ok fine, asfz taw lah ramai dah merdeka..ada tu dan sebulan dok menternak lemak kat rumah kan..tapi takpe lah...esok my turn untuk berfoya-foya..eh, bukan...untuk bersuka ria..ngeh3..TAPI...ok, CAP LOCK lagi...walaupon dah tamat KILLER WEEK (merujuk kepada minggu peperiksaan), asfz masih lagi tak boleh pulang ke kampung halaman..woooo...last balek pon mase cuti raya cina (bulan febuari) dan sekarang dah bulan mei..lamanya saya tak balek umah sampai mak asfz sendiri cakap, "satu sem sekali je lah along balek"..sayu jek dengar bila mak asfz cakap camtu..nak buat camno, jauh dan kekangan masa dan kekeringan poket untuk membeli tiket bas..haihh..macam-macam lah alasan nya...ish3.
kenapa asfz tak leh balik lagi? sebab fakulti dan UTeM ada buat program AK (Amalan Kejuruteraan) selama 1 BULAN..maknanya asfz akan pulang ke kampung halaman pada bulan JUN..oh noo... =.=

kepada yang sedang bercuti tu,
SELAMAT BERCUTI YEK!!
hargai masa-masa berharga anda sepanjang anda berada di kampung anda..

ngeee!!!

esok paper start kol 8:30 am..dan sekarang 5:53am dan asfz masih belom tido!!
kompem esok ting~ tong~
@.@

nota kaki :: esok nak cari hadiah untuk mak tercinta! ♡
(harap-harap barang itu adalah esok!! hik3 ♡ )

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake