exam fever

Salam


Hai peepss..long time no see..rindu..rindu..rindu...
dah lama tak hupdate blog kesayangan  ni..nak wat camne, masa memang amat mencemburui diriku untuk mencorat-coret di sini..as we all already know, based on fesbuk status..EXAM FEVER BABE!!! erk, apsal asfz speaking plak ni..halamaakKK!!! back to normal..
ehem2, sekarangkan musim peperiksaan..asfz pon tidak ketinggalan lah..almaklumlah masih bergelar seorang pelajar ni memang tidak akan dapat lari dari peperiksaan ni..
cube korang bayangkan berapa banyak peperiksaan yang korang dah amik sepanjang korang hidup di muka bumi Allah ni..terlalu banyak sehinggakan tidak terkira kan tapi tu lah, masih lagi tak insaf2 (terutama ASFZ!!) di mana study LAST MINUTE!! hurm...praktise make perfect kan!! so, dah ter'praktise STUDY LAST MINUTE and now its PERFECT!! har3x
erm ada story nak dicoretkan tapi rasanya belom tiba masanya lagi..so, stay tuned la yek! hehehe..

doakan asfz taw!! pleaseee ^^,

"SELAMAT MENJALANI PEPERIKSAAN"
kepada semua pengunjung blog kesayangan asfz ini!! 
^__^

notakaki :: hari ini 1st day exam asfz dan ada 2 paper..so, asfz dah macam @.@
need resstttt...arghh!!

2 DOWN!! 5 TO GO!!!

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake