Posts

Showing posts from April, 2011

exam fever

Image
Salam

Hai peepss..long time no see..rindu..rindu..rindu... dah lama tak hupdate blog kesayangan  ni..nak wat camne, masa memang amat mencemburui diriku untuk mencorat-coret di sini..as we all already know, based on fesbuk status..EXAM FEVER BABE!!! erk, apsal asfz speaking plak ni..halamaakKK!!! back to normal.. ehem2, sekarangkan musim peperiksaan..asfz pon tidak ketinggalan lah..almaklumlah masih bergelar seorang pelajar ni memang tidak akan dapat lari dari peperiksaan ni.. cube korang bayangkan berapa banyak peperiksaan yang korang dah amik sepanjang korang hidup di muka bumi Allah ni..terlalu banyak sehinggakan tidak terkira kan tapi tu lah, masih lagi tak insaf2 (terutama ASFZ!!) di mana study LAST MINUTE!! hurm...praktise make perfect kan!! so, dah ter'praktise STUDY LAST MINUTE and now its PERFECT!! har3x erm ada story nak dicoretkan tapi rasanya belom tiba masanya lagi..so, stay tuned la yek! hehehe..
doakan asfz taw!! pleaseee ^^,
"SELAMAT MENJALANI PEPERIKSAAN" kepada …

life is so...

Image
Salam

ce cite..ce cite..
LIFE IS SO....

akaun fb aku dah xde..

Image
Salam.

Asfz nak buka facebook tapi ini yang keluar.. apakah maknanya??
O.o

Hati yang kau sakiti

Image
Salam semua
fuihh, lama gilew tak update blog kesayangan ni.. udah bersawang-sawang upenya.. sorry lama tak hupdate sebab asfz busy giler...manyak woo keje mau dibuat.. =.=!
ok, for today.. jom layan lagu ini..

enjoy ya..
take care..