kenangan SPM..

Salam

Ehem2x..hai korang~
hari ini keluar result spm kan?? so, kepada y amik spm tahun lepas..camne result?? ok??
tahun ni result spm gempak kan..
asfz dengar kat berita tv3 tadi..fuhh..kalah batch2 lepas..ngee~
congratulation yek!~

hari2 penting camni, terkenang masa asfz nak amik result dulu2..hahaha...
memang lawak lah~

waktu pagi..
orang lain semangat berkobar-kobar pergi ke skolah awal pagi sebab tak sabar nak tengok result..
tapi asfz....

 cuak weeehhh!! hahaha
so, nak hilangkan rasa cuak layan cerita kat tv..
walaupon mase tuh dah lunch hour..
mak asfz bising oke sebab tengok asfz cam endah tak endah jek dengan result spm..=.=
tapi sebenarnya asfz cam tanak taw jek...
T____T

tapi sebab pikir result spm tu penting...
asfz pon gagahi diri tok pergi juga..
naek bas dalam kol 1 kot..dalam kol 2 baru sampai sane..
tapi nk masuk dalam skolah tu plak satu hal~
ye lah, nanti jumpe kawan2 kan..kompem lah result dowang semua ok..
ceria dan hepi2 jek...
segan nyaaa T_____T
 tapi akhirnya pergi gak amik result..
walaupon result hampeh jek...

walau camne pon asfz bersyukur sangat2 dengan result tu jugalah asfz teruskan perjalanan hidup asfz ke matrikulasi dan kini sudah berada di UTeM..

moral of the story :: gagal sekali tak bermakna gagal selama2nya..
erk..ada kaitan x?? kah3x..

notakaki :: berjaya menggunakan adobe ilustrator..lagi senang nak guna berbanding paint..=.=
hak3x =)

Photobucket

Comments

amboi, melukis itu hobi baru ye skrg :))
✿ CikCimi said…
spm awak hampeh xkn la lepas masok matrik.
hampeh = bagos.
betol x?
ngeee~
apik pehe said…
yer ker senang?apik x belajar lg..hehe
A'IM said…
dengar cite som dapat 12A pastu masuk matrik..then dapt Utem..pastu siap slumber jer leh ajar math kat si sara..
asfz lily said…
@apik pehe
yee..sgt senang!! sila cuba =)
asfz lily said…
@A'IMye kew..bertuah betol si sara tu..erk, spe som? budak utem fac mana?
Siti Safiyyah said…
tahniah ye..;)

eh eh awak, nak link download AI tu boleh tak? ss aritu try download tak lepas..T___T
asfz lily said…
@Siti Safiyyah
erk..nak link ek?? asfz rembat wan hazel yer..ngee=)
Heidi Shafiq said…
asfz dah lukis abis la dh xde org nk dtg blog HS pasni.. :P

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!