Posts

Showing posts from March, 2011

posing mengalahkan model

Image
Salam all
Nak hupdate sal photoshot.. kerja yang agak sengal yang dilakukan oleh asfz plus member-member yang lain.. ngeh3x kenapa sengal??  berfoye-foye sebelum amik test.. apa yang kami buat?? let picture story~
presenting "BIHUN CLAYPOT" yum..yum.. perasan model tak bertauliah kejap~
with my beloved roomate =)
♥♥♥♥♥♥♥♥

perasan model tu perlu ada hak3x

ok..cukup la gambar sebanyak itu.. xleh letak manyak2.. ngeeeee~
actually, esoknya ni ada quiz.. bahagia betol bergambar macam dah cuti sem.. kah3x
nota kaki :: release stress tu penting~
^_____^
love note :: MISS HIM! ♥♥

Perbezaan antara lelaki dan perempuan yekk~

Image
KEADAAN BILA POMPUAN KUAR NGN KWN2 si laki : nk bckp ngn abg ke kwn2? si ppuan : ngn abg  [walaupun dia kuar ngn kwn2]
KEADAAN BILA LELAKI KUAR NGN KWN2 si ppuan : syg nk ckp ngn abg si laki : mcg je lah..abg nk berbual ngn kwn2 ni
KEADAAN BILA POMPUAN MAIN GAME si laki : main jelah game tu smbil ckp dgn abg si ppuan : ok sayang
KEADAAN BILA LELAKI MAIN GAME si ppuan : syg ke game? si laki : syg si ppuan : jgn main game si laki : jap syg jap..jap ag abg call syg balik eh..abg main game jap..jap je
KEADAAN BILA BATERI HPONE POMPUAN KONG si laki : pergilah cas hpone tu cepat si ppuan : yelah..ngah cas lah ni
KEADAAN BILA BATERI HPONE LELAKI KONG si ppuan : g lah cas bang.. si laki : charger xmsk ni..jap ag lah abg call syg semula k
KEADAAN BILA POMPUAN TGH MAKAN si laki : syg mkn apa tu..mkn ngn sape..mkn kat mana? si ppuan : syg mkn nasi ni..mkn ngn dak umah..mkn kat umah lah..
KEADAAN BILA LELAKI TGH MAKAN si ppuan : abg mkn apa tu..mkn ngn sape..mkn kat mana? si laki : abg nk mkn ni..jap ag abg cal syg semul…

kenangan SPM..

Image
Salam
Ehem2x..hai korang~ hari ini keluar result spm kan?? so, kepada y amik spm tahun lepas..camne result?? ok?? tahun ni result spm gempak kan.. asfz dengar kat berita tv3 tadi..fuhh..kalah batch2 lepas..ngee~ congratulation yek!~
hari2 penting camni, terkenang masa asfz nak amik result dulu2..hahaha... memang lawak lah~
waktu pagi.. orang lain semangat berkobar-kobar pergi ke skolah awal pagi sebab tak sabar nak tengok result.. tapi asfz....
 cuak weeehhh!! hahaha so, nak hilangkan rasa cuak layan cerita kat tv.. walaupon mase tuh dah lunch hour.. mak asfz bising oke sebab tengok asfz cam endah tak endah jek dengan result spm..=.= tapi sebenarnya asfz cam tanak taw jek... T____T
tapi sebab pikir result spm tu penting... asfz pon gagahi diri tok pergi juga.. naek bas dalam kol 1 kot..dalam kol 2 baru sampai sane.. tapi nk masuk dalam skolah tu plak satu hal~ ye lah, nanti jumpe kawan2 kan..kompem lah result dowang semua ok.. ceria dan hepi2 jek... segan nyaaa T_____T  tapi akhirnya pergi gak amik result.. w…

kembali keseorangan....

Image
Salam semua..
Hari ini asfz nak bermain dengan paint.. wohooo... susah gak =.= almaklumlah, tak ketip pon melukis2 ni..tapi nak melukis.. adoiii~
p/s :: gambar2 dibawah hanya rekaan semata-mata..tiada kaitan antara yang hidup mahupon yang sudah tiada..harap maklup =)
LAYAN JE LAH!~ (1)  (2)  (3)  (4)
erk... sorry yek, lukisan tak beberapa nak comel tapi..tapi..ok lah kan..hehe...
kenapa storynya camtu?? sebab..=.=

jumpe Adi, vokalist 6ixth Sense =)

Image
Salam semua..
Asfz baru balek dari Mydin..tengok member asfz perform =) tumbs up to okestra UTeM.. bangge kejap..walaupon tak terlibat..hak3.. ok2, story moli ttg ni asfz cite next entry k..
so, skang nak citer sal RIDE IT RIGHT..
“Tunggang… Jangan Tunggang Langgang!”
ha? pe kebenda tuh?? ini merupakan 1 karnival, klw xslah asfz lah kan..khas ditujukan kepada penunggang motosikal =) ** untuk maklumat lanjut klik sini --> RIDE IT RIGHT
erm tapi asfz pegi sini waktu malam..smpt usha beberapa booth, pegh!!  moto y ada sume superb2 lah..hik3 then, ada konsert.. antara yang datang..

♥ 6ixth Sense ♥
♥ Monoloque ♥
♥ Ella- Ratu Rock!! ♥
dan kumpulan 30 cent.. pictue tak de plak. =.=
overall memang best lah..hik3x.. expecially 6ixth sense.. wooho..lagu2 yang dowang bawa semalam sangat best..hehehe =)
bro ni maen gitar memang style lah! seyes babe..
Lastly,

mashmellow choc? heaven! =)

Image
Salam..
Oh yeah! masa tok menghupdate blog..ngeeee~ korang pernah makan mashmellow choc?? penah x?? semalam second tyme asfz makan taw..1st tyme makan mase kt jb hari tu.. perghh!! heaven gilak rr..hik3x memang best wooo...seyes xtipu ni.. ngeee~

yummyy!!~
Jumpe mashmellow choc ni pon bile p mydin.. ada apa tah~ hahahaha~
^___________________^
notakaki :: malam tadi asfz jumpe 6ixth sense =) camne leh jumper?? stay tune 4 da next entry ok..hik4x

happy besday my princess

Image
Salam babe..
Patutlah akhir-akhir ni terasa nak makan kek jek.. rupa-rupanya besday my princess.. cis! camne leh tak ingat ni.. huwaaa... im really2 bad gurl.. tulah, asyek melayan mood loving2 jek!! dammn!! ♥ with besday gurl =)
erm, to my dearest sister..

seronok tak upin dan ipin nyanyikan lagu besday ni..
hehehehe...

Semoga kehadiran besday tahun ini memberi sejuta satu kebahagiaan dalam hidup uda..
ngee~
  u more anda more~!


nah!! kek besday... kalo nak real one mintak kt mama oke.. hik3x..
once again..
"HAPPY BESDAY UDA.. ♥ U! muaxxx"

kadang-kadang....

Image
Salam Semua
malam2 camni nak speaking plak..hehe

sometimesfelt likehedid notneedme sometimesfeel likeI'mnotimportanttohim sometimesIfeel likethattoo muchto expecthim sometimesfeel likeI'mnoticingisthat
but...................
Whyalwayssofeelthat I needhim? Whyisa sensethatIalwayswanthimthereside? Whyisa sensethatIalwayskeneknowabouthim? Whyisa sensethatIalwayshave totakeoutabouthim? Why?

jom Join Bloglist Cik SCC

Image
Salam semua..
ok, stop for mood loving-loving..keh3 sekarang asfz nak join bloglist cik SCC actually asfz telah ditagged oleh incik ash.. huhu..
banner sudah ada..sapa nak join boley klik banner tu..ngeee =)
actully cik scc ni dah pindah appartment bawu..syookkk betol..siap sediakan beberapa bilik untuk blogger.. istimewa okeh! tak percaya?? ok fine =.= meh tunjuk bukti.. tapi korang hanya klik banner y comel tu jek..
haa..percaya tak?? ^_____^

dilema..

Image
Salam semua..
hoyeah! update!! update!! update!! memandangkan kelas pagi ni ada y cancel so rasa heaven sket la walaupon kejap lagi ada taklimat untuk pelajar tahun 2 FTMK oleh TDA (timb. dekan) tapi nak rasa heaven juga ah..manalah taw kot2 dalam dewan seminar asfz tido kew.(sudah pasang niat disitu yek) =)

erm...mood :: in love (kot)
sape? still rahsia..
kenapa nak bagitaw? just nak share kebahagiaan =)...
untuk menunjuk? Memang TAK lah! <-- his trademark again ♥


3 words really KILL me..
make me feel uncomfortable..
make me ^____________^ all the tyme...
make me just think about him only...
Is thiscalledLOVE ♥??
ke
asfz just perasan sendiri =.=


tapi tak salahkan berdreaming?=)
WAKE UP LAH ASFZ!!!!


"Ya Allah, aku benar2 mengharapkan bantuan darimu"

jom like page ni =)

Image
Salam semua...
erm, asfz nak minta tolong sket ni..boley x?? boley lah..pleasee..hehehe..senang je pon =) 1st of all asfz nak korang tengok video ni
** sowi, sound agak kurang memuaskan..=.=

erm, yang nyanyi tu kawan asfz, so sekarang ni dia amat2 memerlukan sokongan awak..awak..awak dan awak untuk meneruskan karier dia dalam bidang nyanyian...pleasee...
hanya like page ni..

Jom like ramai2 =)

http://www.facebook.com/pages/KmAroz/193870003981074

thanks korang yang sudi support!!
berbillion2 thanks to u =)

jom join bloglist Tengku Ashran

Image
Salam semua
Malam ni asfz nak join bloglist Tengku Ashran.. Easy step..simple la orang cakap..just kene follow blog dye jek :) dan kene wat simple post tentang bloglist tengku ashran.. simple kan? jom la join skali..kasik manyak sket bloglist dye tu..agpon dye ni newbie lagi =) support okeh! =)
nk join hanye klik header dye yang asfz rembat kat mana tah..kah3 =) (opkos lah kat blog beliau snd..hehe)

ok done! ash, sila masukkan link saya dalam bloglist kamu..hehe.. ops, lupa plak..ada due date taw, hari khamis, 17 Mac 2011  masih ada masa lagi ni :)
notakaki :: ash ni kacukan malay+perancis.. tapikan BM dye not bad la walaupon dye berkurun dok kat perancis tu kan..kan..tak caya? p la blog dye..all in malay taw =)

camne nak tahu dia tu jodoh kita..

Image
Salam semua..
Tajuk entry kali ini memang la sangat tak boleh bla..haha..well, disebabkan asfz dalam mood loving2 ni, asfz nak share kat korang semua..yelah sebagai panduan dan ilmu tambahan =) kot-kot lah dapat membantu korang dalam mencari jodoh..wow!..hehehehe
sebelum tu mesti la asfz nak bagitaw kat mana asfz dapat sumber/article ni..asfz dapat sumber article ni dekat 10 Petanda Dia Jodoh Kita
Berikut adalah 10 petanda yang menunjukkan dia adalah jodoh kita : 1. Bersahaja Kekasih kita itu bersikap bersahaja dan tidak berlakon. Cuba perhatikan cara dia berpakaian, cara percakapan, cara ketawa serta cara makan dan minum. Adakah ia spontan dan tidak dikawal ataupun kelihatan pelik. Kalau ia nampak kurang selesa dengan gayanya, sah dia sedang berlakon. Kadang-kadang, kita dapat mengesan yang dia sedang berlakon. Tetapi, apabila dia tampil bersahaja dan tidak dibuat-buat, maka dia adalah calon hidup kita yang sesuai. Jika tidak, dia mungkin bukan jodoh kita. 2. Senang Bersama Walaupun kita sel…