Yang sempurnakanku

Salam.

Korang perasan tak wajah blog ni berubah..dari segi layout, background, header and lagu tema blog ni..ahaks..siap ada lagu tema taw..saje jek ubah sana sini sebab rasa macam best plak..well, nak hupdate blog seriusly tak der idea plus tak sempat..ehem3x, asfz kan bizi..kunun2 nya lah kan..hik3x..

well, nak share lirik lagu tema blog ni. So, leh nyanyi2 skali while view blog asfz yang tak seberapa ni. :)

Tajuk lagu :: Yang sempurnakanku
Artis :: Sixth Sense

Kaulah bidadari dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harungi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakanku

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu


Jatuh cinta sama ini lagu. 1st tyme dengar bila ada member asfz share lagu ni kat fesbuk..Laju-laju asfz buka kat youtube..memang best ok!! Lirik dye superb!! hek3...

Ok, Sila beri perhatian yek..Perjumpaan blogger melaka hanya tinggal 8 hari saje lagi.. Free kan masa korang yek..Jom date ramai-ramai kat KFC, JUSCO AEON MELAKA pada 12 FEBUARI 2011...jom serbu ramai-ramai ^__^ 

 Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management