update sal gathering blogger melaka

Salam

Korang!! korang!! korang!!
ambil perhatian!! weeee~

ehem3x, takder apa actually..cuma nak update pasal gathering blogger melaka yang akan berlangsung pada hujung minggu ni. Sape yang nak join sila kan okeh...gathering kali ini ada tema taw..tema BIRU dan PINK..leh choose la k either nak pakai baju pink ke, seluar biru ke..tak kisah as long as berkaitan dengan tema..hahaha..kalo hanphone korang pink pon dah ok da..sesuai dengan tema lagik..hahahahaha...

asfz baru baca kat blog intan..dye yang bagitaw..hehehehe..


see, beberapa hari jek lagi ni..

psstt...ada budak hensem nak ajar cara-cara melukis guna paint, ada budak cantik nak ajar cara-cara wat header transparent dan mencantikkan blog..so, korang mesti taknak lepakkan peluang ni kan??kan??kan??

untuk more info leh pergi ke sini ---> GATHERING dan BLOGGER MELAKA

see ypu there..
insyaAllah..hahaha :D
(kalau asfz pergi la yek..weee)

Photobucket

Comments

Heidi Shafiq said…
hahahahahaha...!!!!!!
asfz lily said…
@Heidi Shafiq
gila kuat ko gelak..cover babe..apsal ko gelak??ubat dah abiz stok ek??kah3
krole said…
wuahhh!!!bestnye...msti hapening nnt~
asfz lily said…
@krole
insyaAllah..mudah2an yek :D
krole said…
wuahhh!!!tahniah wak..cantek wak bat background post title ni~
asfz lily said…
@krole
hek3..terima kasih :D
CGG said…
wow..
meriah la nanti:)

pink..
asfz lily said…
@CGG
insyaAllah :)
jom la join skali

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake