Selamat menyambut maulidur rasul :)

Salam...

hye!! hye!! ehem2, skang ni bila berbelogwalking akan jumpe entry pasal Malacca Blogger Gathering 2011..hehe, of coslah asfz join tapikan entry kali ini bukan nakciter sal gathering tu.. kalau nak tahu tentang gathering tu boleh google..erk, asfz tak try lagi r nak google ttang entry gathering tu..hek3x..
Esok hari apa? tentulah Maulidur Rasul kan..semua tahu kan?? bagus!!
asfz nak share ni, asfz dapat dari membe asfz yang juga seorang blogger :)

apa komen korang?

Selamat Menyambut Maulidur Rasul semua :) 

notakaki :: entry ttg gathering tu nanti2 asfz update yek..hak3

Comments

khairul hisyam said…
bestnye kalo dapat pegi. ngeee
applemasam said…
selamat menyambut maulidur rasul yea asz..:)
Azmi said…
salam maulidur rasul
zarifahmr said…
cepat cepat ler apdet tak sabvar sabvar kitew nak bace taww hihihi
asfz lily said…
@applemasam
tqvm..happy maulidur rasul to you too :)
asfz lily said…
@Azmisalam maulidur rasul juga
asfz lily said…
@zarifahmr
hik3..cerita yang sama je la nanti kalo asfz update pon..ngeh3
afiff edogawa said…
wah.. nk interprame jugak :D
✿ CikCimi said…
update pasal gath !
letak gamba comel3.
:D
asfz lily said…
@✿ CikCimi
malas la nak update..ngee~

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake