really miss you..

Salam semua..

Wahh..rindunya asfz dengan blog asfz ni...bersawang2 sudah..huk2...1st of all thank kepada semua yang sudi drop comment pada entry2 yang lepas..korang memang sporting lah :)

Sorry sebab asfz dah lama sangat tak hupdate blog..banyak yang nak diceritakan tapi tak kesampaian sebab my baby (lappy) asfz sudah nazak (rosak)..memang sedey yang teramat-amat sangat..nak beli baru?? hurm...tak kot..wat masa sekarang duit amat diperlukan untuk perkara-perkara lain..huh! T_T
Online ni pon guna lappy member sementara dia tengah buat hal dia sendiri kan..nak blogwalking pon memang tak lah...sadis abiz lah! :(

Thanks juga kepada semua follower2 yang sudi follow blog asfz yang tak seberapa ni..thanks sangat-sangat lah!

Antara aktiviti asfz yang asfz tak dapat stoli moli dalam blog kesayang ni adalah hb celebration for KAK CIMI, gelagat di PC fair, karaoke tak hengat dunia, moment in PD dan banyak lagi lah...nak tulis memang asfz xde masa memandangkan my baby pon masuk ICU..nak wat camne kan :'(

hope korang rajin-rajin lah datang blog ni yek walaupon tak berhupdate..huhu..

**asfz merindukan untuk menyinggah blog kalian semua :)

Photobucket

Comments

KHRLHSYM said…
biasanya kalo ada update baru melawat :P

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!