Malacca Blogger Gathering Part 2 :: Geng Coconut Shake

Salam..

ok, asfz nak hupdate sal gathering blogger hari tu..erm, xmo cite panjang2..jom layan gambar..
(dasar pemalas =.=)

 mula-mula kitorang pergi minum ni..
Coconut Shake Speacial..
sedaapppp :)
"apsal air ni rasa kelapa ek" <-- salah seorang blogger berkata demikian setelah minum air ni.. =.=

Pas borak-borak, minum dan buat lawak dengan tokey kedai, kami beramai-ramai berjalan kaki eh bukan-bukan..konvoi pergi pantai marina (asfz tak taw nama pantai ni apa =.=)..pantai ni serius cantik cuma tyme matahari turun tu tak dapat tengok sebab terlindung oleh awan..sedey :(


* sangat excited ye muka masing-masing bila sampai pantai..almaklumlah, dah lama tak pergi pantai..haha
yang berbaju biru tu nama dye kuntum heidi...cara dye berjalan bila jumpa pantai..korang ado?? hahaha
yang kat belakang tu KAK sara...ngeee~

 *macam model kan mereka ni pose! :D

 *sesi menangkap kacang guna mulut..hairi ni pakar okeh~
haha :D

 * KAK Cimi pon tak kurang hebatnya..bakat terpendam..ngee~

 * ernie dan pasangan..yang ni memang model..hak3
(ernie kata pelik dengan gelaran tersebut tp asfz rasa sweet..ngee~)

 * okeh! KAK cimi lagi xD

 * yang ni hairi...kompem semua kenal..dye tengah tunggu orang snap picture dye mase ni taw..hahaha :D

 yang ni plak abang baju merah..kah3x...
nama dye aim..dye ni ada bakat jadi model kot..tapi dye ni photographer..hehe

 * yang ni eyka meow..(blogger femes..ngee)
ek apsal asfz nak perkenalkan semua orang ni =.=
psst!! dye jual hand-bag aw..cantekkk...aritu dye tunjuk, memang cantik..ase cam nak beli jek..hahaha..

 *akmal dan lain-lain sedang membincangkan nak buat aktiviti apa..hahaha..tipo jek :)

last but not least..
mestilah gambar ramai-ramai..haha
psttt!! oledy got new name for this group
"Geng Coconut Shake"
comelkan nama group tu..hahaha :D

aktiviti yang kiteorang main ialah spelling bee..serius 1st tyme asfz join permainan macam ni..hahaha..masa ni otak dah la takleh berfikir secara kritis dan kreatip..men terjah jek ni..tapi seronok taw :)
jom layan video ni..siapa yang takde memang rugi lah! ngeee~

video



thanks a lot for the great day and moment..walaupon baru jek kenal mase tu (except BLM) tapi korang memang sporting and happening..enjoy hang-out with you guys..hope this friendship does not end and continue till end.. cyung korang cgt!! :)

notakaki :: semalam besday cimi comot!! hepy besdak KAK CIMI!!

Photobucket

Comments

Fariq said…
perghh.. gi gath tu.. tak ajak pong..
asfz lily said…
@Fariq
da ajak..kamu y xnak p..
✿ CikCimi said…
hihi. hi adek asfz ! lalala~
paan sabri said…
fuh.. so far tak pernah pg gathering lg.. pasni roger2 la ek.. hehe
asfz lily said…
@paan sabri
join la pasni..seronok okeh :)
A'IM said…
knp baju merah sentap
asfz lily said…
@A'IM
abg merah sentap plak..ngeee~
Heidi Shafiq said…
kite bako je rumah kak limah tu..
alexa yussida said…
sy tak pnah join gathering2...huuu teringin juga:)

salam kenal..:)
asfz lily said…
@alexa yussida
insyaAllah, kalo ada lagi join taw :)
lambatnye update. grrr.
Syafiq Rosli said…
fuh lama xmkn coconut shake..

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!