Malacca Blogger Gathering Part 2 :: Geng Coconut Shake

Salam..

ok, asfz nak hupdate sal gathering blogger hari tu..erm, xmo cite panjang2..jom layan gambar..
(dasar pemalas =.=)

 mula-mula kitorang pergi minum ni..
Coconut Shake Speacial..
sedaapppp :)
"apsal air ni rasa kelapa ek" <-- salah seorang blogger berkata demikian setelah minum air ni.. =.=

Pas borak-borak, minum dan buat lawak dengan tokey kedai, kami beramai-ramai berjalan kaki eh bukan-bukan..konvoi pergi pantai marina (asfz tak taw nama pantai ni apa =.=)..pantai ni serius cantik cuma tyme matahari turun tu tak dapat tengok sebab terlindung oleh awan..sedey :(


* sangat excited ye muka masing-masing bila sampai pantai..almaklumlah, dah lama tak pergi pantai..haha
yang berbaju biru tu nama dye kuntum heidi...cara dye berjalan bila jumpa pantai..korang ado?? hahaha
yang kat belakang tu KAK sara...ngeee~

 *macam model kan mereka ni pose! :D

 *sesi menangkap kacang guna mulut..hairi ni pakar okeh~
haha :D

 * KAK Cimi pon tak kurang hebatnya..bakat terpendam..ngee~

 * ernie dan pasangan..yang ni memang model..hak3
(ernie kata pelik dengan gelaran tersebut tp asfz rasa sweet..ngee~)

 * okeh! KAK cimi lagi xD

 * yang ni hairi...kompem semua kenal..dye tengah tunggu orang snap picture dye mase ni taw..hahaha :D

 yang ni plak abang baju merah..kah3x...
nama dye aim..dye ni ada bakat jadi model kot..tapi dye ni photographer..hehe

 * yang ni eyka meow..(blogger femes..ngee)
ek apsal asfz nak perkenalkan semua orang ni =.=
psst!! dye jual hand-bag aw..cantekkk...aritu dye tunjuk, memang cantik..ase cam nak beli jek..hahaha..

 *akmal dan lain-lain sedang membincangkan nak buat aktiviti apa..hahaha..tipo jek :)

last but not least..
mestilah gambar ramai-ramai..haha
psttt!! oledy got new name for this group
"Geng Coconut Shake"
comelkan nama group tu..hahaha :D

aktiviti yang kiteorang main ialah spelling bee..serius 1st tyme asfz join permainan macam ni..hahaha..masa ni otak dah la takleh berfikir secara kritis dan kreatip..men terjah jek ni..tapi seronok taw :)
jom layan video ni..siapa yang takde memang rugi lah! ngeee~

video



thanks a lot for the great day and moment..walaupon baru jek kenal mase tu (except BLM) tapi korang memang sporting and happening..enjoy hang-out with you guys..hope this friendship does not end and continue till end.. cyung korang cgt!! :)

notakaki :: semalam besday cimi comot!! hepy besdak KAK CIMI!!

Photobucket

Comments

Fariq said…
perghh.. gi gath tu.. tak ajak pong..
asfz lily said…
@Fariq
da ajak..kamu y xnak p..
✿ CikCimi said…
hihi. hi adek asfz ! lalala~
paan sabri said…
fuh.. so far tak pernah pg gathering lg.. pasni roger2 la ek.. hehe
asfz lily said…
@paan sabri
join la pasni..seronok okeh :)
A'IM said…
knp baju merah sentap
asfz lily said…
@A'IM
abg merah sentap plak..ngeee~
Heidi Shafiq said…
kite bako je rumah kak limah tu..
alexa yussida said…
sy tak pnah join gathering2...huuu teringin juga:)

salam kenal..:)
asfz lily said…
@alexa yussida
insyaAllah, kalo ada lagi join taw :)
lambatnye update. grrr.
Syafiq Rosli said…
fuh lama xmkn coconut shake..

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake