Malacca Blogger Gathering Part 1

Salam semua..

Wah, makin ramai skang bercerita pasal blogger gathering hari tu..asfz jek yang ketinggalan.. (:-p)
okeh3, my turn untuk bercerita...asfz join gathering ni gak walaupon tak nak..kenapa?? entah la..tetiba terasa mcam nak jumpe ramai orang kan, seriusly mase tu cuaknya..hanya Allah jek yang tahu..walaupon asfz datang dengan geng BLM tp mereka tetap ada geng kat sane..asfz memang xde geng sebab kawan-kawan asfz xpegi..mula2 nak sesuaikan diri punye lah payah..muka ni cuba sehabis mungkin untuk senyum yela, asfz gugup abiz rr..sampai asfz cakap kat kak nurul, "asfz nak balek lah camni..malu gilerrr" hahahaha...memang lawak lah...

Overall cerita sama je dengan yang lain-lain..serius ni..(muka smbil berkerut2)..mase datang tu kene daftar la dulu, pastu ada ice breaking a.k.a sessi suai kenal..cheewaahh!! (mase turn asfz, asfz gunakan kepakaran asfz berutur secara laju..bila cakap laju, asfz akan expose kpd audience kejap je lah..ngeeee), maen bowling, lunch kat subaidah (untung besar dye mse ni..ramai tu customer datang..ngee), ada lucky draw dan bersurai..

Nampak cam simple jek atucara dye tapi amik masa y agak lama untuk abiz..dalam kol 5 or 6 lebih baru bersurai..hehehe..

Rasa semua tahukan siapa yang organize gathering kali ini..ada dua orang penting yang handle iaitu Intan Nurul Fateha (muka yang ditutup sebab dye malu --> rujuk gambar atas) dan Heidi Shafiq ( tak pandang camera sebab mase ni dye sangat bz..--> rujuk gambar bawah)


Ramai blogger yang join..dalam 70 orang..ramai kan?? (sila angguk..)..mase 1st gathering dulu dalam 11 orang je yang datang..kali ni 7 kali ganda..WOW!! syabas!! ngeee ^__^

see?? ramai kan...oh yer, lupa nak kasi taw..

mereka datang dari jauh..maksudnya mereka ni bukan dari melaka lah..dan ada lagi dari yang pahang..tapi asfz tak engat la spe kan..maklumlah, ramai bebenor..hehe..
thanks korang sebab sudi datang memeriahkan majlis :)

cam biasa..mesti lah ada blogger UTeM..semangat nyhh!! hahahaha...
ramai kan ^___^


kan asfz cakap ada lucky draw kan..guest wat?? asfz merupakan salah seorang pemenang..ceewaah :)
my lucky number is 3 and my present is
moo..moo..mini cup :)
korang ado??hahaha

Jom layan gambar..antara ragam-ragam yang ada..hik3x



* nak tunjuk lens..haha..



** Sys Nurul














ok done! macam2 ragam kan!! hehehe...sonok :)
nak tengok lebih banyak picture leh tengok kat sini ---> GAMBAR GATHERING


agak2 past gathering tu asfz pergi mana?? asfz akan sambung next entry okeh :) stay tuned!! :D


kalo korang nak berkenalan dengan mereka-meraka yang join gathering ni leh la klik link-link mereka dibawah ini..jangan malu-malu sebab dowang sporting dan besh!! :)







ok dah penat..chaww!! :D
Photobucket

Comments

emieysandra said…
70puluh org tuuu..huhu
best dpt jumpe!
;)
asfz lily said…
@emieysandra
hehe..taw xpe..sonok2 :D
A'IM said…
yang dari pahang tu friends aku dari SB...si miera :: http://mid-sayang.blogspot.com/

lepas kena paksa so dia datang sehelai sepinggang dari pahang..hebat tak....haha...

blog fakta:http://kindofsoul.blogspot.com/
asfz lily said…
@A'IM
ok aim..hebat gila..hahaha..pakse2 orang ek..hik3
eh gambar lia ad lah..hehehe..thanx cik asfz..=)
Fyka said…
beshhhh sgt kan gath kali ni..
asfz lily said…
@Fyka
tapi sys dtg lambt..huhu
✿ CikCimi said…
eh? ade xbg ak gmbr yg ade fyka tuh?
asfz lily said…
@✿ CikCimi
tak bagi ke??
ter miss kot..
zarifahmr said…
wahh gud gud, happeningg!
mesmerising_wan said…
ade perasan wan x??? hehe
dtg sekejap je,, keje time ni.
mst sronok kan time2 gath ni.. jeles nye heehhe :) btw nice blog dear :P
Nurul chumel said…
best dpt jumpa semua org..tp rugi tak dpt kenal semua!
intanurulfateha said…
asz! nk pic orginal yg tyka tutup mate sis tuh! heeeeee
Ana Farhana said…
best3.....
bila nak jumpe lagi...
Ana Farhana said…
best3.....
bila nak jumpe lagi...
ernie syafika dan pasangan.. kahkahkah.. mcm kelakar je sebutnya :p

bila nak sambung part 2? :)
asfz lily said…
@mesmerising_wan
erm, xsure la wan..asfz xcam orang..maaf yek..nanti klw ada gathering lagi join ok..leh berkenalan2..wee :)
asfz lily said…
@Budak Giler Cadbury
seronoklah..ramai tu..happening :)
next tyme join taw..hehe :)
asfz lily said…
@Nurul chumel
ramai sgt la kak nurul..kene keep in touch lor..heheh..
kite kenal slow2 ye sys..
erm, oledy miss u ni :(
asfz lily said…
@intanurulfateha
erk..haha..mau juga ek..nanti asfz upload :D
asfz lily said…
@Ana Farhana
anytime kak ana..roger2 asfz ok :)
asfz lily said…
@enyheartsdiamond
macam kelakar tp sweet kan..kan..kan..
hahahah~
part 2?? nanti asfz sambung yek bila free..eewahh :D

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake