Langsir Kertas

Salam semua..

huawaarghhh..ngantoknya..maaf yek asfz baru bangun ni..dengan muka yang comel ni asfz pon menghadap blog yang cantik ini..haha perasan abiz..pagi tadi kan, asfz ada pasang niat nak ponteng kelas petang..mengantok sangat-sangat lah..kelas pagi pon xleh nak konsentrate sebab kan mengantok lah!! adoii...member siap pujuk-pujuk ni soh datang kelas tapi kan asfz tetap xmau pergi (gila pemalas si asfz ni), sampai je kat umah apa ag terus membuta la..syooookkk :)
pastu bila dah sedar dari tidor ni, pergilah prepare apa yang patut..pastu buka fesbuk pastu kan (eh, bape banyak pastu daa) asfz tengok status kawan asfz
"kelas petang ni batal :)"

syukurrr!! hahaha..selamat kehadiran aku :)
bangun tidor sambil tersenyum lebar niii :)

"Petang-petang jumaat yang indah ini..saya selaku bla..bla..bla.."
hehehe, korang leh agak tak bila korang dengar dialog ni?? mesti xleh agakkan sebab asfz pon tak tahu camni ke dialog mereka-mereka..siapa mereka?? tentulah calon-calon majlis perwakilan pelajar a.k.a MPP..oh yes, kat universiti asfz sudah ada pilihan raya yek kawan-kawan..dengar cite ramai yang bertanding termasuklah classmate asfz sendiri..kagum sekejap! hahaha..

cop..cop..apa kejadahnya tajuk entri ini dengan into yang asfz dah buat tu..haa..mestilah berkait ok! camni..layan picture dulu :D



*maaf yek, kualiti gambar tak berapa nak cun..

cantik tak?? sekarang fakulti asfz dah ada langsir baru..haha..macam-macam style ada..asfz gelarkan langsir kertas..well, inilah dinamakan suasana  pilihan raya..kan..kan..kan..
"VOTE 4 ME"
"UNDILAH SAYA"
tagline yang selalu kedengaran :)

Hari isnin ni hari mengundi (kawan asfz y cakap lah) tapi asfz tak tahu nak undi sapa..ramai sangat plak calonnya =.=..so, hari isnin memang jadual asfz penuh dari pagi sampai petang..ase cam tak sempat jek nak keluar mengundi..boley x camtu? boley kan..kan..kan.. ^___^
manifesto lebih kurang je semuanya..bila asfz dan kawan-kawan duduk tunggu bas kan, mesti kiteorang bawa balek survinier skali (kertas manifesto calon-calon yang bertanding)..banyak gila okeh, member asfz siap cakap..leh wat kertas nota ni..hahaha..gila semangat member asfz sowang ni :)

GOOD LUCK kepada semua CALON-CALON MPP yang bertanding :)
kalo dah menang tu, tunaikanlah kewajipan anda :)

notakaki :: blogger gathering part 2 belom sempat nak hupdate..insyaAllah a.s.a.p asfz hupdate yek..stay tune ^___^

Photobucket

Comments

applemasam said…
td kt asrama sara ngn cimi pon byk!
✿ CikCimi said…
cantek betol langsir fakulti kite. siap ade muka muka. haha
asfz lily said…
@applemasam
kat asrama asfz xbanyak pon..hahaha :)
asfz lily said…
@✿ CikCimi
tu la..ingat senang nak dpt..lala :D
Mohd Effendi said…
hahaha. wajah sndiri ada xtergantung kt sne?:p
klu ada boleh vote.
zarifahmr said…
sama la kat uthm punnn, rasa nak bakor je huhu
Mr.IX said…
x ingat dah feeling masa zaman ni..haha....
asfz lily said…
@zarifahmr
hahaha..jangan bakar..nanti nak study kat mana plak =.=
hehehe~
asfz lily said…
@Mr.IX
wow..berpengalaman lah ni :)
Yuni Aisyah said…
cam seronok je suasana nie...hehe
nabila faryzza said…
a'ah kan! sekarang memang musim pilihanraya . hehe :)
emieysandra said…
wah..ade part k? cpt2 update la..huhu
as tak bertanding ke? kampus eny pun ada election baru2 ney.. eny tak mengundi pun..
asfz lily said…
@enyheartsdiamond
mestila asfz tak bertanding..ngeh3x :D
ni ase cam tak p mengundi jek..haha

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake