:..Kawin sangat best kan..:

Salam

Hari ini asfz banyak sangat ketawa..serius ni..good things right? :) tajuk plak tak leh blah!! weeee <3
Semalam..eh..pagi tadi kot asfz bercerita pasal kegagalan misi untuk ke Dungun..so, hikmahnya..asfz dapat tengok budaya orang melaka sambut menantu..wehoo, sangat meriah! seyes tak tipu ni..Majlis besar-besaran tu, ada 5 khemah kanopi..banyak gile kan..pastu pelamin plak xnak kalah..dah 5 khemah babe..hahaha
see? asfz tak tipu..pelamin pon taknak kalah..oh yer, kaler tema :: KUNING DIRAJA..asfz rasa lah berdasarkan kaler pelamin dan baju keluarga pengantin..serba kuning gitu..ahak3x..masa asfz sampai dah pukul 10.30 pg, masa tu ada bacaan yassin+tahlil+berzanji..wah, lama kot asfz xdengar orang berzanji ni..kalau kat johor (tempat asfz la kan), dowang wat majlis khatam alquran..tapi tu kalau umah pihak perempuan lah..

Dalam pukul 12 tgh hari tu, asfz pergi menjamu selera bersama roomate tersayang beserta kawan-kawan beliau..asfz ni menumpang jek..hahaha (malu oke!)..menu? erm, asfz pon tak sure tapi yang asfz tahu ada daging kambing tapi asfz tak makan pon..hahaha...

muka bahagia taw..hahahaha...

Lepas makan, asfz ronda-ronda..bergambar dekat pelamin..hahaha, pengantin tak sampai lagi..(pssst..pengantin sangat hensem dan cantik xD), so kami berposing la reramai-ramai..best! hahaha..then masa nak balek, sowang satu dapat cenderahati..wah, nak tahu dapat apa? 
 dalam paper bag tu ada semua menda alah ni..wehoo..yang paling best ada customade chocolate..cantik!!

 Heart choc! <3
dan dapat ini juga..erm, bunga telur tapi takde tangkai..hik3x..

Lepas tu kiteorang pakat-pakat pergi main bowling..dekat Bowling MITC jewk :)
ada gaya x?? hahahahahahha...
dan yang paling best, asfz ada improvement (copy my romate word) ok bila main bowling ni..longkang dah kurang ok tapi bukan takde terus. Masih ada lagi longkang-longkang itu..so, score yang asfz dapat

nampak tak?? longkang dah sket jek..hahahaha tapi pin no masih sket lagi..:'(
sabar..sabar..^___^

Pas penat main bowling kan, kiteorang pergi minum2..borak-borak sampai azan asar..ish3x..lama gila borak..hahaha..air sowang secawan jek :p

ok lah, nak pergi mandi sebab malam ni nak pergi makan kat Pingan Besar..erk, tak tahu la kenapa nama kedai ini camni..first time nak pergi..teruja nak tengok pingan besar!! hahahahaa

peace ^__^
Photobucket

Comments

Cik Eyka said…
wah..lamenyew pelamin...
asfz lily said…
@Cik Eyka
erk..lamenyew or lawanyew??
kompius jap..haha

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake