ye!! aku adalah student..

Salam Semua..

How are you? what are you doing? ceh! speaking london plak si asfz ni..haha..tajuk entry ni sangatlah tak leh bla kan..ngeee~
disebabkan sem ni asfz ambil banyak subjek sampai 7 maka dengan secara automatiknya asfz akan DIE!!! oh NOO!!! hehehe..kidding!! actually semua subject kali ini ada project masing-masing..dan memerlukan proposal..ehem, bukan propose untuk "would you married me??" okey!!
mula2 kene cari tajuk..setiap subjek plak tu..bayangkanlah!! 2 jam pertama ni kene cari tajuk untuk project kan, pastu kelas yang berikutnya pon sama..sampai asfz snd tertukar2 tajuk..hak3x..
dan yang paling kelakarnya, setiap subjek ni ahli kumpulan asfz berbeza-beza taw..jadi kan, kadang-kadang boleh plak asfz tertukar-tukar ahli kumpulan. Asfz siap kene tulis segala bagai untuk peringatan..huk3x..
kira sem ni lah asfz terasa macam pelajar sebab terasa kesibukkannya..dengan jadualnya pack..everyday ada kelas..kalau sem lepas-lepas, subjek yang asfz ambil takdelah sebanyak ini dan tak semua subjek ada kene buat projek dan juga tak semua hari ada kelas..memanjang free jekk..kebanyakkannya hanya buat assignment jek..hik3x..
makin bertambah sem, makin kuat cabarannya..kui3x..

dan..sem kali ini asfz banyak kali masuk LIBRARY!! sebelum-sebelum ini tak pernah kott!! ahaks..

Asfz, GAMBATTE!! ngeee ^^,

oh yer, countdown untuk gathering..hanya beberapa minggu sahaja tinggal :)




Flash-Toys
Photobucket

Comments

asfz lily said…
@bukudiarysofea
ye kew..mu bukan makcik cleaner kat UTeM ke? kan?

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management