Gathering Blogger Melaka 2011 kali ke-2

Salam semua..

ehem3x..disebabkan asfz sudah ketandusan idea mencari2 ayat yang bunga2 kasi korang terpikat untuk korang datang ke gathering blogger melaka kali yang ke-2 (dah macam acara tahunan plaks), asfz hanya copy entry incik HS sahaja :)

kali ni Encik HS dan Cik Intanurulfateha menganjurkan gathering untuk blogger2 yang berlegar-legar di sekitar Melaka.. tolong sebarkan berita ni kepada kawan2.. ini gathering ke-2 yang kami buat selepas gathering pertama pada tahun 2010.. 
.
12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka.
(tempat gathering yang sama macam tahun lepas) 
so sesape yang study or tinggal kat Melaka dijemput hadir.. yang kebetulan berjalan2 kat melaka pun boleh join.. takde hal la.. tak payah malu2.. kite bersantai dengan rakan blogger in real world pulak.. 
i swear! it's fun!



ini gambar gathering tahun lepas (2010):
sweet kan?
**nampakkan asfz?? hehe..

ok.. SMS kehadiran korang ke;
0127186471 - intanurulfateha

so, sila free2 kan masa korang semua yekk!!
erk, pandai2 jek asfz soh korang free kan masa kan..asfz pon xsure asfz free x masa tuh..hak3x
tapi serius memang best lah..sebab last year punya gathering pon best..

[^____^]

psst..dalam blog sis intan, dye ada tulis..hadiah istimewa untuk blogger yang bertuah..
kesimpulannya korang kene datang lah!! :)
korang nak hadiah x?? hik3x..


Photobucket

Comments

idayu azmi said…
macam best je.. hehe..kite pon org melaka :)
asfz lily said…
@idayu azmi
best sgt!! ha..elok sgt la tu kalo org melaka..sila2 join..jgn malu2.. :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake